Derbi öncesi kriz! Loca talep eden Galatasaray yönetimine Fenerbahçe'den ret

Süper Lig'in 23.haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayacak. Derbi maçı öncesi taraftlar gergin. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mustafa Cengiz ve beraberindekileri karşılamayacağını açıklamıştı. Maçı stadyumdan takip etmek isteyen Galatasaray heyeti için Fenerbahçe'den loca istendiği ancak Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın bu isteğini geri çevirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar.

Giriş Tarihi 20 Şubat 2020, 11:25 Güncelleme 20 Şubat 2020, 11:37
Derbi öncesi kriz! Loca talep eden Galatasaray yönetimine Fenerbahçe’den ret

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi kriz çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı basın toplantısında Mustafa Cengiz'i karşılaşmayacağını dile getirmişti. Koç "Ben şahsen kendisini karşılamayacağım ama bizi temsilen yönetim kurulundaki arkadaşlarımız karşılayacak. Muhakkak bekliyoruz kendilerini. Biz de oraya gidiyoruz. Bunun dışında diğer maçlarda nasıl hareket ediyorsak, bu maçta da farklı hareket edeceğimiz bir durum yok. Benim hiçbir başkanla fotoğraf çektirmekten imtina ettiğim bir durum yok. ifadelerini kullanmıştı.

DERBİ ÖNCESİ LOCA TALEBİNE RET!

Ülker Stadı'nda derbide takımı yalnız bırakmak istemeyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetici arkadaşlarıyla birlikte Kadıköy'e gitme kararı aldı. Protokol tribününde 15 kişilik yeri olan sarı-kırmızılı kulübün derbi için Fenerbahçe yönetiminden bir loca talep ettiği ortaya çıktı. Ancak sarı-lacivertliler, bu isteğe olumsuz yanıt verdi. Cengiz ve kurmayları Pazar akşamı Ülker Stadı'ndaki dev maçı protokolden takip edecek.

ALİ KOÇ'A LOCA TAHSİS ETMİŞTİ

2018-19 sezonunda Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 2-2 biten derbide Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki sarı-lacivertli yöneticilere özel loca tahsis etmişti.