Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Erzurumspor 11'i belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan tam gaz devam ediyor. Kupa yolunda bugün son yarı finalistler de çeyrek final rövanşlarının ardından belli olacak. Günün ilk karşılaşmasında Trabzonspor, ilk maçta 5-0 mağlup ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanına çıkacak. Maç öncesi Trabzonspor'un ilk 11'i belli oldu. Saat 17.00'de başlayacak Erzurumspor-Trabzonspor karşılaşmasını Aspor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2020, 15:55 Güncelleme 13 Şubat 2020, 16:52
Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un Erzurumspor 11’i belli oldu

İÇİNDEKİLER

Turkuvaz Medya Grubu'nun yayıncısı olduğu Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün son yarı finalistler de çeyrek final rövanşlarının ardından belli oluyor. Günün ilk karşılaşmasında Trabzonspor, ilk maçta 5-0 mağlup ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanına çıkacak. Rövanş öncesi büyük bir avantajı elinde bulunduran Karadeniz temsilcisinin hedefi kupayı 9. kez müzesine götürmek.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, Ekuban, Yusuf Sarı ve Erce Kardeşler sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in skor avantajını da göz önünde bulundurarak kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor.

iLK 11'LER

BB ERZURUMSPOR: Kayacan, Cenk, Merthan, Osman, Yusuf, Jasmin, Rashad, Batuhan, Ba, Hasan, Pote

TRABZONSPOR: Arda, Kamil Ahmet, Hosseini, Da Costa, Messias, Abdurrahim, Serkan, Doğan, Guilherme, Abdulkadir Parmak, Bilal

BB ERZURUMSPOR-TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Türkiye Kupası'nda BB Erzurumspor'un sahasında Trabzonspor'la karşı karşıya geleceği çeyrek final rövanş maçı saat 17.00'de başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakada Erkan Özdamar düdük çalacak.