Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Denizlispor TS maçı ne zaman, saat kaçta?

Denizlispor Trabzonspor maçı için geri sayım başladı. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında bugün Yukatel Denizlispor'a konuk olacak. Trabzon'da oynanan ilk maçı bordo-mavililer 2-0 kazanmıştı. Peki, Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Denizlispor TS rövanş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Giriş Tarihi 23 Ocak 2020, 12:42 Güncelleme 23 Ocak 2020, 12:42
Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Denizlispor TS maçı ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor ile Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İki takım arasında Trabzon'da oynanan ilk maçı 2-0 kazanarak avantaj sağlayan bordo-mavililer, rakibi karşısında turu geçerek kupada yoluna devam etmek istiyor. Peki, Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Denizlispor TS rövanş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

TRABZONSPOR DENİZLİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında karşı karşıya gelecek Denizlispor ile Trabzonspor arasındaki maç bugün saat 17.00'de başlayacak. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele a Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

Karadeniz ekibinde, Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, Caleb Ekuban, Daniel Sturridge ve Fıratcan Üzüm'ün sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor'un Yukatel Denizlispor karşısına Erce Kardeşler, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Kamil Ahmet Çörekçi, Mikel, Sosa, Ndiaye, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme ve Sörloth muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

TRABZONSPOR KUPADA TUR PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 2-0'ın rövanşında bugün deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, turu geçerek kupada yolculuğuna devam etmek istiyor.

Sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanarak Denizli'deki maç öncesi avantaj sağlayan bordo-mavililer, bugün rövanş mücadelesinde Yukatel Denizlispor'a konuk olacak. Trabzonspor, 2-0'lık avantajını da kullanarak turu geçmeyi ve kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.

KADRODA DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz, Ekuban, Sturridge ve Fıratcan'ın sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in Trabzon'da oynanan ilk maçtaki 11'ine göre bugünkü maçın kadrosunda değişiklikler yapması bekleniyor. Çimşir'in, rövanş mücadelesinde savunmada Pereira ve Campi'yi dinlendirerek bu isimlerin yerine Serkan ile Hosseini'ye görev verebileceği kaydedildi.

PEREİRA 'DALYA' DİYECEK

Trabzonspor'a 2016-17 sezonunun devre arasında transfer olan Portekizli sağ bek oyuncusu Joao Pereira, bugün Yukatel Denizlispor karşılaşmasında forma giymesi durumunda bordo-mavili takımdaki 100'üncü maçına çıkacak. Trabzonspor forması ile çıktığı 99 karşılaşmada 3 gol ve 13 asistlik performans sergileyen 35 yaşındaki deneyimli oyuncu, bugün de forma şansı bulması durumunda bordo-mavili takımda 'dalya' diyecek.