Son dakika: Tuzlaspor - Galatasaray maçındaki kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı! İşte yaşananlar

Salı akşamı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş karşılaşmasında Galatasaray Tuzla'yı 4-0'lık skorla geçerek bir üst tura yükseldi. Ancak maçın ardından yaşanan kavga karşılaşmanın önüne geçti. Kavga anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte Gökhan Çıra, Muslera, Fatih Terim ve diğerleri arasında yaşananlar...

Giriş Tarihi 19 Aralık 2019, 10:15 Güncelleme 19 Aralık 2019, 10:31
Son dakika: Tuzlaspor - Galatasaray maçındaki kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı! İşte yaşananlar

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 yenerek Türkiya Kupası'nda son 16'ya kaldığı maçın ardından saha karışmıştı. Çıkan olaylara dair birçok iddia ortaya atılırken, yayıncı kuruluş olan A Spor neler yaşandığını ortaya çıkaran bir video paylaştı.

GÖKHAN'DAN MUSLERA'YA EL HAREKETİ
Olay henüz sıcaklığını korurken Tuzlaspor cephesi Muslera'nın Gökhan Çıra'ya yumruk attığını iddia etmişti. Ancak Gökhan, Muslera'nın kendisine vurmadığını, bir Galatasaray çalışanının kafa attığını açıklamıştı.

Görüntülerde Gökhan Çıra'nın Muslera'ya el hareketi yaptığı, ikili arasında bir konuşma geçtiği görülüyor. Çıra'nın dediği gibi Muslera'nın herhangi bir fiziki müdahalesi yok.

Tünelin hemen girişinde çıkan arbedede bir Galatasaray çalışanının Gökhan Çıra'ya kafa attığı da görüntülerde net bir şekilde var.

Galatasaraylı Jimmy Durmaz'a bir Tuzlasporlu futbolcunun 2 kez tokat attığı, Tuzlaspor cephesinden birinin de sarı-kırmızılı ekibin medya direktörü Hande Sümertaş'a vurduğu görülüyor.



GÖKHAN ÇIRA'YA KAFA
Galatasaray ekibinden bir kişinin tünel girişinde Tuzlaspor futbolcusu Gökhan Çıra'ya kafa attığı görüldü. Yaşanan olaylar esnasında Fatih Terim'in de olay yerinde olduğu ve tünelde büyük bir arbede yaşandığı ortaya çıktı.