Yiğitlere selam yola devam

Milli Takımımız, Euro 2020 elemeleri H Grubu'ndaki 7. maçında Arnavutluk'u Kadıköy'de 1-0 yenerek 18 puana ulaştı. . sıradaki İzlanda ile farkı 6'ya çıkaran Ay- Yıldızlılar finallere katılma yolunda çok büyük bir avantaj yakaladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2019 Güncelleme 12 Ekim 2019, 07:58
Yiğitlere selam yola devam

İÇİNDEKİLER

İşte Türkiye işte zafer... Milli Takımımız, Euro 2020 elemeleri H Grubu'ndaki 7. maçında Arnavutluk'u Kadıköy'de 1-0 yenerek 18 puana ulaştı. 3. sıradaki İzlanda ile farkı 6'ya çıkaran Ay- Yıldızlılar finallere katılma yolunda çok büyük bir avantaj yakaladı.

MAÇA ÇOK HIZLI BAŞLADIK
3. dakikada Cenk Tosun'un rakibinden seri çalımlarla sıyrıldıktan sonra plase vuruşu auta çıktı. 44. dakikada Burak'ın uzaktan şutunda kaleci Strakosha topa sahibi oldu.



ÜST ÜSTE FIRSATLAR BULDUK
48. dakikada Merih yakın mesafeden istediği vuruşu yapamadı. 50. dakikada Ozan Tufan'ın vuruşunu Strakosha kurtardı. 68. dakikada Hakan'ın şık plasesi direği yaladı.

PAZARTESİ RAKİP FRANSA
90'da aradığımız golü bulduk. Savunmanın hatasını affetmeyen Cenk Tosun galibiyeti ve 3 puanı getirdi: 1-0. Milliler pazartesi günü Fransa ile deplasmanda karşılaşacak.



FRANSA KAZANDI BİZE ÇALIŞTI
Horozlar grubumuzdaki kritik maçta İzlanda'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu skor bize büyük avantaj getirdi.
EURO 2020 elemelerinde grubumuzda oynanan bir diğer kritik maçta Fransa deplasmanda İzlanda'yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golünü 66. dakikada penaltıdan Olivier Giroud attı. Bu skorun ardından Fransa puanını 18'e çıkartırken, İzlanda 12 puanda kaldı. Horozlar'ın galibiyeti ilk iki yolunda Milli Takımımız'a çok büyük bir avantaj getirdi. Grubumuzdaki bir diğer maçta Andorra evinde Moldova'yı 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.