Fatih Terim, Ali Koç’la ilgili sorulan soruları yanıtladı: Cevap vermeye değmez

Derbiyle ilgili iddialı mesajlar veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Geçen sezon ilginç bir maç oynadık... Herkes hazır, kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Ali Koç'la ilgili sorulara, "Yaptığı açıklamalara baktım, cevap vermeye değmeyeceğine karar verdim. Değseydi cevap verirdim" yanıtını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2019 Güncelleme 26 Eylül 2019, 07:56
Fatih Terim, Ali Koç’la ilgili sorulan soruları yanıtladı: Cevap vermeye değmez

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim derbi öncesinde gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Tecrübeli hoca, Ali Koç'la ilgili sorulara, "Yaptığı açıklamalara baktım, cevap vermeye değmeyeceğine karar verdim. Değseydi cevap verirdim" yanıtını verdi. Terim derbiyle ilgili ise iddialı konuştu.

FARKLI OLACAKKEN 2-2 BİTTİ
İşte Fatih Terim'in sözleri: "Geçen sene enteresan bir maç oynadık. Daha farklı olacak bir maç 2-2 bitti. Bu kez taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyorum."



TRİBÜNDE OLMAK ÜZÜYOR
"Tribünde olmak çok zor. Sahaya uzaksınız ve oyuncularla temasınız yok, göz göze gelemiyorsunuz. Maçları tribünde takip etmek beni üzüyor, rahatsız edici oluyor."



ÜÇÜNE DE GÜVENİYORUM
"Son 2 sezonda şampiyon olurken yine aynı yardımcılarım vardı. Şampiyonluklara büyük katkı sağladılar. Üçü de güvenebileceğim adamlar. Sıkıntı olmuşsa sorumlusu benim."

3 PUANA ŞARTLANDI
Fatih Terim cumartesi oynanacak derbide üç puandan başka bir ihtimal düşünmüyor.



KARARINI VERMEDİ

Başkan Koç'un TT Stadı'na gitme konusundaki kararını henüz vermediği ifade ediliyor.