Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? 2019 GS FB derbisi ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Fenerbahçe derbisine sayılı günler kaldı. Heyecan dozu yüksek geçecek dev derbinin biletleri satışa çıkıyor. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Peki, Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? 2019 Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Giriş Tarihi 25 Eylül 2019, 08:56 Güncelleme 27 Eylül 2019, 15:27
Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? 2019 GS FB derbisi ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Spor Toto Süper Lig'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Ligin 6. haftası iki ezeli rakibin mücadelesine sahne olacak. Yeni transferleriyle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe ile Galatasaray, galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıkıyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? 2019 Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

GALATASARAY - FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatsaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftsında mücadele edecek. Galatasaray Fenerbahçe derbisi 28 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

GALATASARAY FERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

KATEGORİLER FİYATLAR
Kategori 1 1.500 TL
Kategori 2 1.300 TL
Kategori 3 1.200 TL
Kategori 4 1.200 TL
Kategori 5 1.000 TL
Kategori 6 800 TL
Kategori 7 600 TL
Kategori 8 400 TL
Kategori 9 350 TL
Kategori 10 225 TL
Kategori 11 200 TL
Kategori 12 Misafir 200 TL

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Galatasaray Fenerbahçe maçının biletleri 25 Eylül Çarşamba günü Beyoğlu GSStore, Aslanlıyol gişeleri, aktif satış noktaları, passo.com.tr ve passolig çağrı merkezinden satışa sunulacak.

Bilet satışları, 25 Eylül Çarşamba günü saat 11:00'de GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup, 26 Eylül Perşembe günü saat 11:00'de sadece GS Logolu passolig kartlarına 27 Eylül Cuma saat 20:00'den sonra Fenerbahçe kartı dışında tüm passolig kartlara satış yapılacaktır.

GALATASARAY YÖNETİİ'NDEN TAKIMA DERBİ ÖNCESİ DESTEK

Galatasaray Yönetimi, Fenerbahçe ile evlerinde oynayacağı derbi maçı öncesi teknik heyet ve takımla Florya'da buluştu. Başkan Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdürrahim Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Florya Metin oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim ve futbolcularla beraber öğle yemeği yediler.

Haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarını yemeğin ardından tesislerde yapacak olan yönetim hem derbi maçı öncesi takıma moral verdi hem de şampiyonluk yarışında motivasyonu sağlamak amacıyla toplantıyı tesislerde yapma kararı aldı.

GALATASARAY DERBİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe ile evinde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı oyuncular, ilk bölümde salonda çalıştı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında görev alan oyuncular, günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise kumda kuvvet çalışması üzerinde durdu. Sarı-kırmızılılar, antrenmanın ana bölümünde kulübün 19 yaş altı takımıyla taktik çalışma yaptı.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına bugün sabah yapacağı idmanla devam edecek.