Krizdeki Beşiktaş Başakşehir karşısında beraberliği güç bela kurtardı

Çok silik bir futbol oynayan Abdullah Avcı’nın ekibi 55’te Crivelli’nin golüne engel olamadı... Beşiktaş 83. dakikada Burak’ın penaltı golü ile beraberliği yakaladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2019 Güncelleme 24 Eylül 2019, 07:58
Krizdeki Beşiktaş Başakşehir karşısında beraberliği güç bela kurtardı

İÇİNDEKİLER

Vodafone Park'ta gülen yok... Süper Lig'de haftanın kritik maçında Beşiktaş ile Başakşehir yenişemedi: 1-1. Siyah- Beyazlılar böylece 5. maç sonunda sadece 5 puanda kaldı. 22. dakikada N'Koudou son çizgiye indi. Sert vuruşu Mert Günok kontrol etti.

CRIVELLI HATAYI AFFETMEDİ
45. dakikada Visca'nın sağdan ortasında Crivelli'nin vuruşu yandan auta çıktı. İlk yarı 0-0 sona erdi. 55'te Crivelli yakın mesafeden golü attı ve Başakşehir 1-0 öne geçti.

KARIUS, VİSCA'DA 'DUR' DEDİ
58. dakikada Karius, Visca'nın sağ ayağıyla sert şutunda gol izni vermedi. 62'de Visca bir kez daha Karius'u geçemedi. 68'de Caner'in sert şutu kaleye paralel şekilde dışarıya gitti.

VAR UYARISIYLA PENALTI
77'de Ljajic'in şutu adeta direği yaladı. Beşiktaş 83. dakikada VAR uyarısı sonrası penaltı kazandı. Burak Yılmaz skoru 1-1 yaptı. Maç da bu şekilde sona erdi.



ADEM LJAJİC TRABZONSPOR ÖNÜNDE YOK
Başakşehir önünde bu sezonki 4. sarı kartını gören Adem Ljajic cezalı duruma düştü. Sırp yıldız haftaya Trabzon önünde oynayamayacak.