Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman? 2019 FB Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Ankaragücü maçına saatler kaldı. Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü'nün konuk edecek. Evinde çıktığı son 14 lig maçında mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, Ankaragücü'nü yenerek bu seriyi sürdürmek istiyor. Peki, Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Ankaragücü maçının detayları...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2019, 11:52 Güncelleme 21 Eylül 2019, 17:52
Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman? 2019 FB Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman? 2019-2020 Süper Lig sezonuna iyi başlangıç yapan Fenerbahçe, ligin 5. haftasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Ankaragücüi bu karşılaşma ile 101. kez mücadele edecek. İki takım arasında geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 63-10, gol sayısında da 185-66 üstünlüğü var. Peki, Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman? 2019 FB Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

FENERBAHÇE - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 5. hafasında Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Ankaragücü maçı bugün saat 20.00'de başlaycak. Ülker Stadyumu'nda Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Bitigen'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar ve Ali Saygın Mgel yapacak. Burak Şeker'in dördüncü hakemlik görevini üstleneceği karşılaşmanın VAR hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

FENERBAHÇE İLE ANKARAGÜCÜ 101. RANDEVUDA

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, Süper Lig'de bugün 101. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 100 maçta Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 63-10 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 27 maçta ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin ligde attığı 185 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 66 golle karşılık verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı MKE Ankaragücü 3-1 kazandı, ikinci yarıda başkentte oynanan müsabaka 1-1 tamamlandı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü, ligde şimdiye dek İstanbul'da 50 kez karşılaştı.

Evinde 36 kez kazanan Fenerbahçe, rakibine sadece 4 kez mağlup oldu. İstanbul'daki 10 maçta eşitlik bozulmadı, Fenerbahçe 112, MKE Ankaragücü ise 36 gol attı.

FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2010-2011 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık skorla elde etti.

MKE Ankaragücü ise Fenerbahçe karşısında ligde şimdiye dek en farklı galibiyetini geçen sezonun ilk yarısında 3-1'lik skorla aldı.

KADIKÖY'DE 14 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda oynadığı son 14 lig maçında mağlubiyet yaşamadı.

Taraftarı önünde son mağlubiyetini 28 Ekim 2018'de MKE Ankaragücü karşısında 3-1'lik skorla yaşayan sarı-lacivertli ekip, iç sahada yaptığı son 14 maçta 8 galibiyet alırken, 6 kez de berabere kaldı.

Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ise Kadıköy'de oynadığı lig müsabakalarında yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler, Yanal ile iki dönemde iç sahada çıktığı toplam 29 lig maçında 21 galibiyet ve 8 beraberlik yaşadı.

ALTAY BAYINDIR, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, forma giymesi halinde bugün eski takımı MKE Ankaragücü'ne karşı mücadele edecek.

Sarı-lacivertli takımın bu sezon ligde oynadığı tüm maçlarda görev yapan 21 yaşındaki file bekçisi, MKE Ankaragücü'nün altyapısından yetişti. Altay Bayındır, sezon başında başkent ekibinden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.