Fenerbahçe'de Ersun Yanal futbolcularına seslendi: Ayağa kalkın beyler yeniden başlıyoruz

Dünkü idman öncesi futbolcularıyla toplantı yapan Yanal, “Matem tutacak vaktimiz yok. Ayağa kalkalım. Ankaragücü maçıyla yeni bir galibiyet serisi istiyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2019 Güncelleme 21 Eylül 2019, 08:01
Fenerbahçe’de Ersun Yanal futbolcularına seslendi: Ayağa kalkın beyler yeniden başlıyoruz

İÇİNDEKİLER



Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü maçının son antrenmanı öncesinde futbolculanrıyla yarım saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Ankaragücü maçını kazanmak zorunda olduklarını söyleyen tecrübeli teknik adam yeni bir başlangıca vurgu yaptı.


YENİ BİR SERİ İSTİYORUM...
Yanal şöyle devam etti: Alanya maçıyla hayal kırıklığı yaşadık. Ama bu ligde matem tutacak vaktimiz yok. Ayağa kalkmaz zorundayız. Ankaragücü maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi istiyorum.


DERBİ ÖNCESİ POZİTİF OLMALIYIZ
İç saha maçları her zamankinden önemli. Seyircimizin desteğiyle birlikte coşkuyla oynamalıyız. Bunu daha önce yaptık. Kazanıp Galatasaray derbisi öncesinde pozitif duruma geçmeliyiz.


RAHATLIK REHAVETE DÖNMEMELİ
Topu kaybettikten sonra hedefimiz bir an önce o topu kazanmak olmalı. Bulacağız erken gol ve goller bizi rahatlatır. Ama bu rahatlık rehavete sebep olmamalı. Her maç bizim için derstir.


COŞKULU FUTBOL İSTİYOR
Teknik patron Ersun Yanal, fut.olculanıyla yaptığı konuşmada iç sahada coşkularının her zamankinden yüksek olmaları gerektiğini söyledi ve erken goller istedi.


4 FUTBOLCU OYNAMAYACAK
Emre Bölezoğlu dışında takımla birlikte çalışmalara başlamasına rağmen idman eksiği olan Isla ve Moses da Ankaragücü önünrde forma giyemeyecek. Hasan Ali Kaldırım ise bireysel çalışmalarına devam ediyor.


FENER'İN KONUĞU A.GÜCÜ
F.Bahçe bugün 20.00'de A.Gücü'nü konuk ediyor. Abdülkadir Bitigen'in yöneteceği maç beIN Sports'dan canlı yayınlanacak.


FENERBAHÇE 'GOL' ÇALIŞTI
Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı çalışma ile tamamladı. Son bölümde taktik çalışma yapan Sarı-Lacivertliler hücum varyasyonları üzerinde durdu. Çalışmanın ardından oyuncular kampa girdi.


BAŞARACAĞIZ!
Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Ankaragücü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki yıldız oyuncu, "Hocamızla birlikte daha önce başardık, şimdi yine başaracağız. Hiçbir maçın bir diğerinden farkı yok. Adım adım ilerleyip her maça aynı konsantrasyonla yaklaşıp, disiplinden kopmadan tüm rakiplerimize karşı cevabımızı sahada elde edeceğimiz galibiyetlerle göstermeliyiz" dedi.


KAPTANLIK OZAN TUFAN'DA
Emre'nin yokluğunda Fenerbahçe'nin kaptanı Ozan Tufan olacak. 2. kaptan Hasan Ali de sakatlığı nedeniyle kadroda yok.