Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: Pes etmek DNA’mızda yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Grupların en zayıf takımı konumunda 4. torbadan gruba girdik. Şehir genetiğimizde ve DNA’ımızda pes etmeme var” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2019 Güncelleme 19 Eylül 2019, 13:35
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: Pes etmek DNA’mızda yok

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman bugün karşılaşacakları Getafe maçı öncesinde konuştu. Karaman, "İyi bir oyun hedefliyoruz bize yakışın bir futbol oynamak istiyoruz. Alacağımız puan ya da puanlarla ülkemize dönmek istiyoruz" dedi. Karaman, "Grupların en zayıf takımı konumunda 4. torbadan gruplara girdik. Şehir genetiğimiz de ve DNA'ımız da pes etmeme var" diye konuştu.

FIRTINA KRİTİK SINAVA HAZIR!
Trabzonspor, İspanyol ekibi Getafe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün .... Stadı'nda yaptığı son çalışmayla tamamladı.

13 MAÇTA 2 GALİBİYET!
Trabzon, İspanya takımları ile oynadığı 13 maçta 6 yenilgi, 2 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Fırtına, 6 eşleştiği İspanyollar karşısında hiç turu geçemedi.



DANIEL STURRİDGE 45 DAKİKA!
G.Birliği maçında son 20 dakika oynayan İngiliz yıldız Sturridge'nin Getafe karşısında 45 dakika görev alması bekleniyor.

BİZİM İÇİN TARİHİ BİR MAÇ
Getafe Teknik Direktörü Jose Bordalas, "Trabzonspor iyi bir takım. Heyecanımız çok yüksek. Bizim için tarihi bir maç. Kendimizi gösterme zamanı" dedi.