Ersun Yanal'dan Alanyaspor maçı öncesi uyarı: İlk dakika çok kritik

Süper Lig'in 4. haftasının kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Alanya maçı öncesi son uyarılarını yapan Yanal, “İlk 30 dakika pres yapıp hataya zorlayacaklar. Oyunun kontrolü bizde olmalı” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2019 Güncelleme 16 Eylül 2019, 07:57
Ersun Yanal’dan Alanyaspor maçı öncesi uyarı: İlk dakika çok kritik

İÇİNDEKİLER




Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal
, dünkü antrenman öncesinde oyuncularına son uyarılarını yaptı.

HAVAYA SOKMAYIN
Alanyaspor'un her maça çok hareketli başladığını söyleyen Yanal, "Özellikle ilk 30 dakika çok önemli. Baskı yapmaya ve kaptıkları toplarla savunmamızın arkasına sarkmaya çalışacaklar. Bunu en gellemenin en kolay yolu topun sahibi olmak ve kritik bölgelerde top kaybı yapmamak. Özellikle ilk yarım saatte rakibimizi havaya sokmamamız gerekiyor" dedi. Ersun Yanal, bek oyuncularına da hücuma sırayla çıkmalarını açık alan vermemelerini de öğütledi.


FENERBAHÇE LİDERLİK İÇİN ALANYA ÖNÜNDE
Süper Lig'in 4. haftasının kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Halis Özkahya'nın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.


NABIL DIRAR MİLLİ TAKIM'A GİTMEDİ
Nabil Dirar'dan büyük fedakarlık... F.Bahçe'nin Faslı starı ülkesinin 20 Eylül'de oynayacağı özel maç için milli takım kadrosundan affını istedi.


AFFINI İSTEDİ
Nabil Dirar'ın Fenerbahçe'nin zorlu maçlarını düşünerek Fas Milli Takımı'ndan affını istediği öne sürüldü.


TEK HEDEFİMİZ 3 PUAN ALMAK
Ozan Tufan, Alanya'dan 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi. Yıldız oyuncu, "Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.


FENERBAHÇE 4 EKSİKLE GİTTİ

Fenerbahçe, zorlu Alanya deplasmanına 4 eksikle gitti. Sakatlıkları bulunan kaptan Emre Belözoğlu, Moses, Isla ve Hasan Ali İstanbul'da kaldılar. İdman eksiği bulunan Fas asıllı Fransız stoper Adil Rami ise takımla birlikte Alanya'ya gitti. Adil Rami'nin 18 kişimik kadroda yer alması bekleniyor.