Beşiktaş'ta Vitor Hugo için görüşmeler hızlandı

Yönetim Brezilyalı stoper Hugo’yu kiralamak için İtalyan kulübüne 1.5 milyon Euro’luk yeni bir teklif sundu. Fiorentina Hugo için 2 milyon Euro kiralama bedeli istedi. 2 taraf arasındaki pazarlıklar tam gaz sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2019 Güncelleme 15 Temmuz 2019, 07:58
Beşiktaş’ta Vitor Hugo için görüşmeler hızlandı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sol stoper arayışlarında ilk sıraya aldığı Vitor Hugo için pazarlıklarını sürdürüyor. Fiorentina'da top koşturan Brezilyalı futbolcu için son olarak 1.5 milyon Euro'luk bik teklifte bulunan Siyah-Beyazlı yönetim olumsuz bir cevapla karşılaştı. İtalyan kulübü yöneticileri Hugo'yu öncelikle bonservisiyle vermek istediklerini söyleyerek kiralamanın daha sonraki seçenek olacağını bildirdi.

KİRALAMA BEDELİ YÜKSEK BULUNDU
F,orentina Vitor Hugo'yu isteyen kulüplerden beklenen rakamı alamayınca bu kez kiralama bedelini 2 milyon Euro olarak belirledi. Ancak bu rakamı çok bulan yönetim İtalyan kulübüyle buna rağmen görüşmelerine kesintisiz olarak devam ediyor.



AVCI, VİTO HUGO'YU ÇOK İSTİYOR
Beşiktaş Yönetimi'nin son olarak 1 milyon 600 bin Euro'ya kadar çıktığı öğrenildi. 2 taraf arasında pazarlıkların bugün de süreceği ortaya çıkarken bu oyuncuyu özellikle Abdullah Avcı'nın çok istediği belirlendi.

2 SEZONDUR FİORENTİNA'DA FORMA GİYİYOR
Fiorentina'da 2 sezondur oynayan Vitor Hugo geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyerken 2 kez de asist yaptı.