Galatasaraylı Sofiane Feghouli'den Fenerbahçe için şok sözler!

Türkiye, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için nefesini tuttu... Spor Toto Süper Lig 28.hafta maçında Fenerbahçe'nin konuğu Galatasaray. Derbi öncesi Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli açıklamalarda bulundu. Feghouli'nin sözleri Fenerbahçelileri kızdıracak cinsten.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2019, 11:16 Güncelleme 11 Nisan 2019, 11:22
Galatasaraylı Sofiane Feghouli’den Fenerbahçe için şok sözler!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin konuğu olan Galatasaray, 20 yıllık Kadıköy şanssızlığını kırmak istiyor. Derbi öncesi Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

'BİZ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORUZ, ONLAR...'

Hürriyet'in haberine göre Cezayir basınına konuşan 29 yaşındaki yıldız futbolcu, derbiden galip ayrılacaklarını belirterek, "Bu maç öncekilerden tamamen farklı olacak. Biz şampiyonluğa oynuyoruz, rakibimiz ise alt sıralardan yükselmeye çalışıyor. Bu deplasmanda uzun zamandır kazanamıyoruz. Bu sefer kazanmalıyız. Derbide 3 puanı almak için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile 2. yarıda yükselişe geçen 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon 32 maçta 2108 dakika süre buldu ve 9 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, 14 Nisan Pazar günü 19:00'da başlayacak.