Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau boşanıyor! İşte ilk açıklama

Daha önce defalarca boşanacakları iddia edilen Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau cephesinden kötü haber geldi. Çiftin boşanacakları doğrulandı. Bu açıklamanın ardından Wesley Sneijder Instagram hesabından ilk kez açıklama yaptı.

Giriş Tarihi 07 Mart 2019, 12:32 Güncelleme 07 Mart 2019, 12:38
Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau boşanıyor! İşte ilk açıklama

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın eski yıldızı Wesley Sneijder ve model-sunucu eşi Yolanthe Cabau'nun boşanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sneijder çiftinin menajeri, ülkenin en çok izlenen magazin programlarından RTL Boulevard'a bu gelişmeyi doğrulmıştı.

Menajerleri, 8 yıldır evli olan çiftin ayrılma nedenine ilişkin bilgi vermedi. Sneijder çiftinin, bir süre medyadan uzak durmak istedikleri ve özel yaşamlarına saygı gösterilmesi çağrısında bulundukları belirtildi.

Bu gelişme üzerine Sneijder Instagram hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Bu fotoğrafı paylaşan Sneijder altına şu açıklamayı yaptı: "Batırdım! Birden fazla kez batırdım. Gizliliğe saygı için söylüyorum. Henüz ayrılmadık"

YOLANTHE 3 KEZ HOLLANDA'NIN EN SEKSİ KADINI SEÇİLDİ

Uzun süre fotomodellik, dizi oyunculuğu ve televizyon sunuculuğu yapan Yolanthe Cabau van Kasbergen, bir erkek dergisi tarafından 3 kez, "Hollanda'nın en seksi kadını" seçildi.

Çift 2009 yılında bir otoparkta öpüşme görüntülerinin medyaya yansımasının ardından birlikteliklerini açıklamış ve 2010 yılında da evlenmişti.

Sneijder çiftinin bu evlilikten Xess Xava adında bir erkek çocuğu oldu. Sneijder'in ilk evliliğinden de bir oğlu bulunuyor.