Galatasaay ve Trabzonspor TT Stadı'nda kozlarını paylaşacak!

Süper Lig’de haftanın maçı bu akşam TT Stadı’nda oynanacak... 19.00’da başlayacak dev buluşmaya iki takım da galibiyet parolasıyla çıkacak. Galatasaray'da Fernando ve Mariano forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Novak ve genç kaleci Uğurcan son anda kadrodan çıkartıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2019 Güncelleme 10 Şubat 2019, 08:00
Galatasaay ve Trabzonspor TT Stadı’nda kozlarını paylaşacak!

İÇİNDEKİLER



Bu
akşam Türkiye'nin kalbi TT Stadı'nda atacak. Ezeli rakipler Galatasaray ve Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Lider Başakşehir'in bir hayli gerisinde kalan Cimbom mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkacak. Bordo-Mavililer de eksik olmasına rağmen zorlu deplasman öncesi çok iddialı.


​SOSA BÜYÜK İHTİMALLE 11'DE
G.Saray'da kart cezalısı Fernando ve sakatlığı bulunan Mariano forma giyemeyecek. Trabzon'da ise ağrıları artan Novak ve kaleci Uğurcan kadroya alınmadı. Sosa'nın ile ilk 11'de oynaması bekleniyor.


​SON MAÇLARDA TRABZON ÜSTÜN
İki takım ligde 92. kez karşılaşacak. Geride kalan 91 maçta Galatasaray 40, Trabzonspor ile 30 kez kazandı. Ancak Bordo-Mavililer ligdeki son 9 maçtan 6'sını kazandı. Cimbom ise bu süreçte 3 kez gülebildi.