Gomis ve Comolli pazarlık masasında

F.Bahçe ve Gomis arasındaki ilk temas 2 Aralık’ta yaşandı. Comolli ile Fransız golcü, Ortaköy’de bulunan Four Seasons Hotel’de bir araya geldi. Çok gizli bir şekilde yapılan pazarlıkta yer alan Gomis'in menajeri Mendy ardından Fransa'da Comolli ile 2. görüşmeyi yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2018 Güncelleme 23 Aralık 2018, 07:57
Gomis ve Comolli pazarlık masasında

İÇİNDEKİLER



Fener
'in Bafetimbi Gomis'i istediğini ilk yazan gazete olan TAKVİM, transferdeki müthiş bir gelişmeyi daha gün yüzüne çıkarıyor... Fransız futbolcu 3 hafta önce Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile baş başa yemek yedi. İşte Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşecek haberin ayrıntıları:

SOLUĞU HEMEN OTELDE ALDI
2 ARALIK'ta İstanbul'a gelen Gomis soluğu Ortaköy'de bulunan Four Seasons Hotel'de aldı ve Comolli buluştu. Görüşmede Gomis'in menajeri Mendy de yer aldı.



GÖRÜŞME 3 SAAT SÜRDÜ
Üç isim otelde çok gizli bir şekilde yemek yerken, görüşmenin yapıldığı bölüme kimsenin girmesine izin verilmedi. Yaklaşık 3 saat süren zirvede Comolli, Gomis'in transferi için ilk adımı attı.



TÜM KONULAR MASAYA YATIRILDI
Görüşmede Fransız yıldızın Al Hilal kulübündeki durumu, sözleşmesi ve Fenerbahçe'nin teklifi masaya yatırıldı. Çok olumlu ortamda geçen görüşmenin ardından taraflar yeniden buluşmak üzere sözleşti.



GÖZLER AL HİLAL KULÜBÜNDE
Ve ardından TAKVİM'in öncesi gün yazdığı gibi Comolli ve Mendy, Fransa'da buluştu... Gomis, Fener'e gelmeye çok sıcak bakarken, gözler Al Hilal kulübüyle yapılacak pazarlıklara çevrildi.