Başakşehir - Galatasaray maçının VAR hakemi Barış Şimşek oldu

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan en kritik mücadelelerden biri olan Başakşehir-Galatasaray maçının VAR hakemi Barış Şimşek oldu. Şimşek daha önce Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının AVAR hakemliğini yapmış ve Fatih Terim'in maç sonu açıklamalarında hedefi olmuştu.

Giriş Tarihi 15 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 15 Aralık 2018, 12:44
Başakşehir - Galatasaray maçının VAR hakemi Barış Şimşek oldu

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de lider Başakşehir bugün Galatasaray'ı konuk edecek. Süper Lig'in ilk yarısının bitimine bir hafta kala en kritik maç durumundaki karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek.

Karşılaşmanın VAR hakemi de MHK tarafından Barış Şimşek olarak açıklandı. Barış Şimşek'in yanında ise AVAR olarak da Serkan Tokat ve Kerem Ersoy yer alacak.

FATİH TERİM'DEN BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Galatasaray'ın bu sezon evinde Fenerbahçe ile oynadığı mücadelede AVAR olarak görev yapan Barış Şimşek, maç sonu Terim'in açıklamalarının hedefi olmuştu. Tartışmalı kararların verildiği maç sonrası Terim Barış Şimşek hakkında "VAR'ın profesörü!" ifadesini kullanmıştı. Terim açıklamalarında "Geçen hafta da Barış Şimşek bu hafta da... Demek ki VAR'ın profesörü Barış Şimşek. Geçen hafta bizi eleyen Barış Şimşek. Kimse kalmadı, yine Şimşek. Yusuf Namoğlu (MHK Başkanı) ile beraber, bu maçı bu hale onlar getirdi." demişti.