Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi? GS Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Grupta 4 puanla 3. sırada yer alan Galatasaray, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak son haftaya umutlu girmek istiyor. Schalke'nin kazanamaması durumunda bir şansı daha olacak olan Galatasaray'da hedef galibiyet. Peki, Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Karşolaşma şifreli mi, şifresiz mi olacak? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 28 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 28 Kasım 2018, 15:59
Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi? GS Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçına saatler kaldı. Son haftalarda Süper Lig'de sıkıntılar yaşayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında Lokomotiv Moskova'yı yenmesi durumunda, Schalke'nin de yenilmesi ile birlikte üst tura çıkabilmek için bir şans yakalayacak. Heyecan dorukta, gözler bu akşam oynanacak karşılaşmada. Peki, Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi? Dev maç saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

LOKOMOTİV MOSKOVA - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova maçı bugün saat 20.55'te başlayacak. Karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı konusunda resmi bir açıklama bulunmazken, beIN Sports 1 kanalından yayınlanacağı tahminler arasında. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı ile ilgil bir açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde duyurulacak.

Galatasaray'da sakatlıkları olan 3 futbolcu, Lokomotiv Moskova maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda ve Sinan Gümüş ile ameliyat edilen Emre Akbaba, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

GALATASARAY, "DEVLER LİGİ"NDE DEPLASMAN GALİBİYETİNE HASRET

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 5. haftasında bugün Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibine konuk olacak Galatasaray, bu kulvarda uzun süredir deplasmanda maç kazanamıyor.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde rakip sahalarda oynadığı son 13 müsabakada galibiyet elde edemedi.

"Devler Ligi"ndeki son deplasman galibiyetini 2012-2013 sezonu ikinci turunda Almanya'nın Schalke 04 takımı karşısında 3-2'lik skorla alan Galatasaray, sonrasındaki 13 dış saha maçında 2 beraberlik, 11 mağlubiyet yaşadı.

Sarı-kırmızılı takım, bu müsabakalarda 8 gol kaydederken, kalesinde 31 gole engel olamadı.

DEPLASMANDA SADECE 5 MAÇ KAZANDI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda şu ana kadar oynadığı maçlarda sadece 5 kez galip geldi.

Sarı-kırmızılı takım, bu kulvarda rakip sahalarda çıktığı 54 karşılaşmanın 5'ini kazanırken, 10'unda berabere kaldı, 39'unda ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, deplasman maçlarında attığı 43 gole karşılık kalesinde 111 gol gördü.

KALESİNİ GOLE KAPATAMIYOR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda yaptığı son 25 maçta kalesini gole kapatamayarak, kötü bir seriye imza attı.

Şampiyonlar Ligi'nde en son 2002-2003 sezonunda grup aşamasında Lokomotiv Moskova'yı Rusya'da 2-0 yendiği maçta gol yemeyen sarı-kırmızılı takım, sonraki 25 deplasman müsabakasında rakiplerinin skor bulmasını önleyemedi.

Galatasaray, bu 25 karşılaşmada 56 gol yerken, rakip fileleri 23 kez havalandırdı.

GALATASARAY, AVRUPA'DA 276. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. haftasında bugün Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibine konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 276. maçına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce yaptığı 275 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 104 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 72 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 407 gole engel olamadı.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile oynadığı karşılaşmayı kazanması halinde, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde edecek.

Sarı-kırmızılı takımın mücadele ettiği Avrupa kupası organizasyonları ve istatistikleri şöyle:

Organizasyon O G B M A Y
Şampiyon Kulüpler Kupası 35 12 8 15 42 53
UEFA Şampiyonlar Ligi 108 28 27 53 109 178
UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri 24 17 6 1 59 22
Kupa Galipleri Kupası 32 12 7 13 42 55
UEFA Kupası / UEFA Avrupa Ligi 75 29 24 22 119 98
UEFA Süper Kupa 1 1 0 0 2 1
TOPLAM 275 99 72 104 373 407

RUS TAKIMLARIYLA 10. RANDEVU

Galatasaray, Rus ekipleriyle Avrupa kupalarında 10. kez karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı takım, Rusya temsilcileriyle daha önce oynadığı 9 müsabakadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, bugünkü rakibi Lokomotiv Moskova ile daha önce yaptığı karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 1 yenilgi yaşadı.

MÜZEDE 2 AVRUPA KUPASI

Türkiye'nin Avrupa organizasyonlarındaki en başarılı ve tecrübeli futbol takımı olan Galatasaray, iki kez kupa kazanma başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da ilk kupasına mevcut teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 1999-2000 sezonunda ulaştı. Galatasaray, finalde Arsenal'ı saf dışı bırakarak UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirdi.

Galatasaray 2000 yılında ise UEFA Süper Kupa'yı, teknik direktör Mircea Lucescu idaresinde Real Madrid'i eleyerek kazandı.

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'nın dışında Avrupa'da birçok önemli başarıya da imza attı.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.