Galatasaray Muğdat Çelik ile ilgileniyor

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray transfer çalışmalarına da başladı. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda hareket eden Sarı Kırmızılılar yurt içi ve yurt dışından birçok oyuncuyla temas kurdu.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 28 Mayıs 2018, 13:08
Galatasaray Muğdat Çelik ile ilgileniyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi, Akhisarspor'da bu sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans sergileyen Muğdat Çelik'in transferinde menajerler aracılığıyla yapılan görüşme sonrasında kararı Fatih Terim'e bıraktı.

Futbol Arena'nın haberine göre Akhisarspor'da bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği performansla göz dolduran Muğdat Çelik, sarı kırmızılı takımın gündemine girdi ve Menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimiyle ilk görüşme yapıldı.

Akhisarspor'da forma giyen ve Haziran sonunda sözleşmesi bitecek olan Muğdat Çelik'in transaferi için menajerler aracılığıyla Galatasaray yönetimiyle ilk görüşme yapıldı. Muğdat Çelik'in bonservissiz transferi konusunda sarı kırmızılı yönetim kararı Fatih Terim'e bıraktı. Bodruma'a giden Fatih Terim'in ise Çarşamba günü İstanbul'da olması bekleniyor.

21.şampiyonluk kupası ile tamamlanan yorucu, zorlu sezonun yorgunluğunu atmak için Terim, genel kuruldan önce hafta içinde Bodrum'a giderek ailesi ile beraber birkaç gün dinlenmek istedi. Terim, hafta içinde Çarşamba günü İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Bu sezon Akhisarspor formasıyla Türkiye Kupası ve Süper Lig'de toplam 35 maça çıkan Muğdat, 7 gol 8 asistlik katkı sağladı.