Şenol Güneş'in alternatifleri belli oldu! İşte o isimler

Olaylı Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra özellikle Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamalarla sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacağının sinyallerini veren Şenol Güneş'in alternatifleri de belli olmaya başladı! Şenol Güneş'in yerine düşünülen isimler arasından Türk teknik adamlar da var. İşte o isimler...

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 05 Mayıs 2018, 20:25
Şenol Güneş’in alternatifleri belli oldu! İşte o isimler

İÇİNDEKİLER


Üst üste iki sezon şampiyon olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in yeni sezonda siyah beyazlıların başında olmayacağı iddia ediliyor. Peki böyle bir durumda siyah beyazlı yönetimin listesindeki teknik adamlar kimler? İşte yanıtı...


JORGE JESUS

Daha önce de adı Beşiktaş ile anılan Portekizli Jorge Jesus, uzun yıllar Portekiz ekibi Benfica'yı çalıştırdıktan sonra ezeli rakipleri Sporting Lizbon'un başına geçti. Deneyimli teknik adam hırslı kişiliğiyle tanınıyor.


EDDIE HOWE

İngiltere Premier Lig'inde Bournemouth'a oynattığı hücum futboluyla İngilizlerin takdirini kazanan İngiliz teknik adam Eddıe Howe, Beşiktaş'ın alternatifleri arasında yer alıyor.

SERGEN YALÇIN

Her fırsatta en büyük hayalinin Beşiktaş'ı çalıştırmak olduğunu söyleyen Sergen Yalçın geçen sezon Kayserispor'u küme düşme potasından alıp ligde tutmuştu. Bu sene de Atiker Konyaspor ile başarılı işler yapan Sergen Yalçın, Beşiktaş efsaneleri arasında yer alıyor.

FRANK DE BOER

Total futbolun simgesi Hollanda ekolüyle yetişmiş Frank de Boer de Beşiktaş'ın yeni sezon teknik adam listesinde bulunuyor. Frank de Boer, Inter'in başındayken Caner Erkin'i kadroda istememiş ve Caner, Beşiktaş'a transfer olmuştu.



TAMER TUNA

Geçtiğimiz iki sezon Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Tamer Tuna, bu sezon başında lige yeni yükselen Göztepe'nin başına geçmişti. İzmir ekibinde yakaladığı istikrar ile adından söz ettiren Tamer Tuna, özellikle oyuna yaptığı müdahalelerle dikkat çekiyor.

RUI VITORIA

Şampiyonluk yarışında Porto'nun gerisinde kalan Benfica'nın teknik patronu Vitoria, hem hücum futbolunu benimsemesi hem de Portekizli olması sebebiyle Beşiktaş için iyi bir seçim olabilir.



PETER BOSZ

Hollandalı Peter Bosz, B. Dortmund günlerinden sonra Ajax'ı çalıştırıyor. Deneyimli teknik adam Beşiktaş'ın listesinde yer alıyor.