Kupayı Diyarbarkır'da kaldıracağız

“1907 okula 1907 pota” projesi kapsamında Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki açılışa katılan Aziz Yıldırım, “İnşallah ligde kalan 7 maçı kazanırız. Ve burada da Türkiye Kupası’nı kaldırırız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2018 Güncelleme 06 Nisan 2018, 01:37
Kupayı Diyarbarkır’da kaldıracağız

İÇİNDEKİLER

Proje kapsamında, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Soğanlı Ortaokulu'nun bahçesine kurulan basketbol potalarının açılış töreni Başkan Aziz Yıldırım'ın katılımıyla dün yapıldı. Açılış töreninde öğrencilere Fenerbahçe ve Ay-Yıldızlı bayraklar dağıtıldı. Başkan Aziz Yıldırım öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirip imza dağttı.



DİYARBAKIR BENİM MEMLEKETİM
Burada bir konuşma yapan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: 500'den fazla okulda bu projeyi yerine getirdik. Destek olan sponsorlara teşekkür ediyorum. Diyarbakır benim memleketim.

KUPAYI BERABER KALDIRALIM!
İnşallah kısa zamanda diğer okullarda da potaları takarız. İnşallah Futbol Takımımız kalan maçlarını kazanarak gelir, burada da kupayı kaldırırız. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.



YILDIRIM'A GÜVERCİN SÜRPRİZİ
Konuşmasının ardından Başkan Yıldırım, okul müdürü Mithat Yıldız'a imzalı F.Bahçe forması hediye ederken, okul yönetimi de Yıldırım'a güvercin ve üzerine F.Bahçe ambleminin işlendiği bir plaket takdim etti.