Valbuena krizi

Fenerbahçe’nin hücumdaki en verimli ismi olan Valbuena için yönetim harekete geçiyor. Kocaman ile konuşacak olan Yıldırım, Fransız yıldızdan daha fazla faydalanmasını isteyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2018 Güncelleme 30 Ocak 2018, 01:42
Valbuena krizi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Valbuena sıkıntısı devam ediyor. Beklentilerin aksine Fransız futbolcu zorlu Trabzon deplasmanında yine yedek kaldı ve takım 1-0 yenik duruma düşünce oyuna girdi. Sonradan oyuna girdiği maçlarda da takıma ciddi katkı veren Valbuena'nın artık 11'de oynamasını sadece taraftar değil yönetim de istiyor.

KOCAMAN İLE KONUŞACAK
İstatistiklerde Fenerbahçe'nin hücumda tartışmasız en verimli futbolcusu olan Mathieu Valbuena için Başkan Aziz Yıldırım'ın bu hafta içinde teknik patron Aykut Kocaman ile bir araya geleceği bildirildi.

VALBUENA VARKEN İŞLER KOLAY
Yıldırım'ın Kocaman'a "Valbuena varken hücumda çok etkiliyiz. Ondan daha fazla faydalanmamız gerek. Takım savunmamız çok iyi ama skora da ihtiyacımız var" diyerek telkinde bulunması bekleniyor.

İSTATİSTİKLERDE İNANILMAZ FARK!
Valbuena'nın yerine 11'de oynayan Aatıf ile Fransız futbolcunun istatistiklerdeki ciddi fark da dikkat çekiyor. Valbuena ligde 7 asist ve 5 gole imza atarken, Aatıf henüz bu istatistiklerde siftah yapamadı.