Babasının oğlu

Fenerbahçeli Robin van Persie’nin oğlu Shaqueel, okul turnuvasında gol kralı oldu. Sınıfını şampiyonluğa taşıdı. Bir öğrenci isyan etti: Dokununca yere düşüyor. Attıklarının yarısı penaltı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2017 Güncelleme 30 Aralık 2017, 00:30
Babasının oğlu

İÇİNDEKİLER

Hollandalı Robin van Persie, 3 yıl önce Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-lacivertli taraflar adeta çıldırdı. Büyük paralar verilerek büyük umutlar beslenen Hollandalı hayal kırıklığı yarattı. Sürekli sakatlanan futbolcu, sorumsuz davranışlarıyla da takımın huzurunu bozdu. 2 de antrenör eskitti. Robin van Persie geçtiğimiz günlerde ise yine gündemdeydi. Persie'nin tesiste bir süredir elektronik sigara da içmeye başladığı ileri sürüldü.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Bütün Fenerbahçelilerin antipatisini toplayan Hollandalı, yaptığı son hareketle sınırları fazlasıyla aştı. Persie, iddiaları yalanladı. Bu sefer ise Hollandalı'nın oğlu 11 yaşındaki Shaqueel, adından bahsettirdi. Özel okulda okuyan junior Persie, futbol turnuvasında gol kralı oldu. Ancak 7'nci sınıfta okuyan Umuray Canan, açtı ağzını yumdu gözünü. Küçük çocuk şunları söyledi: "Dokununca yere düşüyor, hocalar da babasından korkup bize kızıyor. Attıklarının yarısı penaltı."