Yan Persie

Aylardır sakat olan Van Persie, teknik heyete kendisini iyi hissetmediğini ve takımla idmana çıkamayacağını söyledi. Şok etkisi yaratan habere taraftar büyük tepki gösterdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2017 Güncelleme 15 Kasım 2017, 01:05
Yan Persie

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'de dün herkesi şok eden bir gelişme yaşandı... Uzun süren sakatlığının ardından antrenmanlara çıkması beklenen yıldız oyuncunun kendini iyi hissetmemesi nedeniyle bir hafta daha idmana çıkmayacağı öğrenildi. Van Persie takımdan ayrı çalışıyordu.

​ZAMANA İHTİYACI VARMIŞ
Sakatlığı soru işareti olarak kalan ve idmanlara bir türlü katılamayan 34 yaşındaki futbolcu, dün teknik heyetle özel bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Van Persie zamana ihtiyacağı olduğunu söyledi.

​AYKUT KOCAMAN UMUTLUYDU
Oyuncunun bu tavrı üzerine yönetimin nasıl bir karar vereceği beklenirken, yönetici Ali Yıldırım, Kocaman'ın yeniden takımın başına döndüğü gün, Van Persie'den çok büyük beklentileri olduğunu belirtmişti.

OCAK'TA LİSANSI İPTAL EDİLECEK
Sezon başından beri sakat olan Van Persie bu sezon ligde 2 maçta toplam 114 dakika forma giydi. Hollandalı futbolcunun ocakta lisansı iptal edilip yerine Eljif Elmas'a lisans çıkartılması bekleniyor.