Kjaer gitti bombalar patlıyor

Kjaer için İspanyol kulübü Sevilla ile anlaşan Fener’in kasasına 10 milyon Euro girmesi bekleniyor... Sarı-Lacivertliler gelecek sıcak parayla Lucas Lima, Hatem Ben Arfa ve forvet transferini bitirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2017 Güncelleme 29 Temmuz 2017, 01:37
Kjaer gitti bombalar patlıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de dün çok hareketli saatler yaşandı. Sarı-Lacivertliler iki sezondur savunmanın lideri olan Simon Kjaer'in satışı konusunda Sevilla ile anlaştı. İspanyol kulübünün 10 milyon Euro ödemesi bekleniyor. Fenerbahçe bu hamlenin ardından transfer çalışmalarına hız verecek... Sarı-Lacivertliler gelecek sıcak parayla eksik bölgelerini takviye edecek. Lucas Lima, Ben Arfa ve Lucas Perez'in için büyük çaba harcayan fakat ekonomik engellere takılan yönetim artık adımlarını çok daha rahat atacak. Santos'lu Lima'yı Türkiye'ye gelmesi konusunda ikna eden fakat yıllık ücret konusunda sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe yeni yeni teklif iletecek.

ARSENAL'İN KAPISI YENİDEN ÇALINACAK
Yönetimin son olarak yıllık 5 milyon Euro'ya kadar çıktığı, Lima'nın ise 6.5 milyon Euro istediği belirtiliyor. Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa konusunda da ısrarını sürdürüyor. Fransız yıldızın PSG'yle sorunlarını çözmesi bekleyen Sarı-Lacivertliler gelişmeleri izliyor. Yönetim önümüzdeki günlerde Lucas Perez için de Arsenal'in kapısını bir kez daha çalacak.