En kritik 10 gün

Kartal 10 günlük süreçte UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer ile 2 maç oynayacak. Süper Lig’de ise önce Akhisar sonra da G.Saray’la karşı karşıya gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2017 Güncelleme 13 Şubat 2017, 01:46
En kritik 10 gün

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ı bu ay zorlu bir süreç bekliyor... Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında rakipleriyle arasındaki puan farkını açma şansını tepen Siyah-Beyazlılar'ı Avrupa ve ligde kader maçlarına çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. bitirdikten sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazanan Kartal 16 Şubat Perşembe günü önce Hapoel Beer ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş bu maçı oynadıktan 3 gün sonra 19 Şubat Pazar günü bu kez ligde Vodafone Arena'da Akhisar'ı konuk edecek.

MAÇLARIN HEPSİ DE BİRBİRİNDEN ZORLU
Siyah- Beyazlı takım Akhisar maçından 4 gün sonra bu kez 23 Şubat Perşembe günü Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer ile İstanbul'da rövanş maçına çıkacak. Kartal'ı bu maçın ardından 26 Şubat'ta çok önemli bir maç daha bekliyor. Beşiktaş 26 Şubat Pazar günü G.Saray ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Böylece Kartal 10 günde 4 önemli maça çıkacak.

1 GÜNLÜK İZİN BİTTİ MESAİ BAŞLIYOR
Kartal dünü izin yaparak geçirdi. Siyah-Beyazlı takım Hapoel Beer ile perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçının hazırlıklarına bugün devam edecek. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde tek idman yapacak.