Ziyech & Vargas harekatı

Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki hafta Avrupa çıkarması yapıyor. Sarı-Lacivertliler Twente’nin Faslı 10 numarası Ziyech için Hollanda’da, Şilili Vargas için de Almanya’da pazarlık masasına outracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2016 Güncelleme 02 Temmuz 2016, 01:04
Ziyech & Vargas harekatı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi Nani'nin Valencia'ya satışının ardından kollarını sıvadı. Nani'den gelecek 8.5 milyon Euro yanında sözleşme yenilenmeyen bir çok futbolcudan 24.5 milyon Euro civarında bir kaynak sağlayan Fenerbahçe yönetimi soluğu önümüzdeki hafta Hollanda ve Almanya'da alacak. Fenerbahçe kadrosuna katmak istediği Twente'nin Fas asıllı 10 numarası Ziyech için Hollanda kulübü yetkilileriyle pazarlık masasına oturacak. Mali durumunu düzeltmek isteyen Twente'nin Ziyech'i satmayı planladığını daha önce açıklamıştı. Son derece golcü bir 10 numara olan Ziyech, geçen sezon Hollanda Ligi'nde 17 gol ve 12 asiste imza atmıştı. Fenerbahçe'nin 2. hedefi ise Şili'li Vargas olacak.

TARAFTARIN HAYALİNİ VARGAS SÜSLÜYOR
Copa America'da şampiyon olan Şili'nin yıldızı olan ve turnuvada 6 gol atan Vargas için Fenerbahçe önceliği kiralama yöntemine verecek ama bu biraz zor görünüyor. Hannover kulübü satış için bastırırsa Robin Van Persie'nin satışı beklenecek ya da şartlar zorlanacak. Ancak en yüksek ihtimal olarak şu anda şartların zorlanması gözüküyor zira geçen sezon kötü bir yıl geçiren RVP için çok ciddi bir teklif henüz gelmiş değil. Ama görünen o ki önümüzdeki hafta Fenerbahçe için çok kritik.