Falcao ilk mesajı verdi

Radamel Falcao, Fenerbahçeli yıldızları instagram hesabından eklemeye başladı. Bu gelişme transfer sinyali olarak algılandı. Nani, Diego, Josef de Souza ve Van Persie'yi takibe başlayan Kolombiyalı yıldız, Arda Turan'ı eklemeyi de ihmal etmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2015 Güncelleme 28 Aralık 2015, 01:40
Falcao ilk mesajı verdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak için uğraş verdiği Chelsea'nin Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'dan Sarı- Lacivertli taraftarları heyecandıracak bir hamle geldi. Falcao, resmi instagram hesabından Fenerbahçe'nin yıldızları Luis Nani, Diego Ribas, Josef de Souza ve Robin Van Persie'yi takip etmeye başladı. Kolombiyalı yıldız golcü, Barcelona'ya transfer olan Türk yıldız Arda Turan'ı da instagram hesabına eklemeyi ihmal etmedi. Adı sürekli olarak Fenerbahçe ile anılan Radamel Falcao'nun bu davranışının transferin habercisi olabileceği ifade ediliyor. Şu anda Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Falcao'nun bonservisi Monaco kulübünde bulunuyor.

GUILLANO TERRANEO İÇİN YOĞUN HAFTA
BU arada Fenerbahçe Sportif Direktörü Guillano Terraneo'nun hafta içinde Falcao transferini bitirmek için Chelsea ve Monaco kulüpleri arasında mekik dokuyacağı belirtiliyor. Falcao'nun menajeri ile temasta olan Terraneo en kısa sürede bu futbolcuyu kiralık olarak takıma katmayı hedefliyor. Falcao'nun menajeri Mendes'in ise Chelsea'li yetkililerle görüşeceği ise daha önce açıklanmıştı.