Çift koldan Falcao operasyonu

Fenerbahçe devre arasında Chelsea'de kiralık oynayan Falcao için harekete geçti. Çetinkaya Monaco ile kiralık görüşmesi yapıp işi bitirmek istiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2015 Güncelleme 13 Aralık 2015, 01:24
Çift koldan Falcao operasyonu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi, devre arasında kaliteli bir golcü kiralamak için harekete geçti. Başkan Aziz Yıldırım, Chelsea'de bir türlü istenileni veremeyen Falcao için Hasan Çetinkaya ile Terraneo'yu görevlendirdi. İngiliz külübünde kiralık oynayan ve bir türlü kadroya giremeyen yıldız oyuncunun bonservisi Monaco'da bulunuyor. Fransız kulübüyle kiralık anlaşması yapması için Hasan Çetinkaya'ya direktif veren Yıldırım, Terraeno'dan da Falcao'nun Chelsea ile bağlarını koparmasını ve yıldız oyuncuyla pazarlık masasına oturmasını istedi. Sportif Direktör Terraeo ile Hasan Çetinkaya önümüzdeki hafta yurt dışına gidecekler.

1.5 YILLIK KİRALIK TEKLİFİ
Terraneo
'nun Falcao'ya Van Persie ile aynı ücreti teklif edeceği ve 1.5 yıllık sözleşme önereceği belirlendi. Yarım sezon için Falcao'ya teklif edilecek rakam 2.5 milyon Euro. Yıldız oyuncunun bu ücreti kabul edeceği iddia edilirken, İngiliz basınında da Fenerbahçe'nin Radomel Falcao'ya olan ilgisi manşetlere taşındı. Daily Mail'de yer alan haberde Fenerbahçe'nin Falcao'ya Robin Van Persie ile aynı şartları sunacağı ifade edildi. Falcao'nun menajerinin de Fenerbahçe ile ilgili iddiaları doğruladığı ifade edilirken, transferin 15 gün içinde netleşeceği belirtildi.