Başarımın sırrı Şenol Güneş

Mario Gomez İtalya'da hiçbir zaman buradaki fizik seviyesinde olmadığını öne sürdü. Alman hoca , "Başarımın sırrı Güneş'in yaptırdığı çalışmalar" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2015 Güncelleme 09 Ekim 2015, 04:39
Başarımın sırrı Şenol Güneş

İÇİNDEKİLER

Kartal'ın Alman yıldızı Mario Gomez çarpıcı açıklamalar yaptı. Gomez, Beşiktaş'ta İtalya'dan daha iyi çalıştığını söyleyerek, "İtalya'da hiçbir zaman buradaki seviyemde olmadım. Bence işin sırrı burada yatıyor. İtalya'da çalıştığım teknik direktör için fiziksel antrenmanlarda çok önemli yer tutmuyordu. Dediğim gibi bence işin sırrı burada yatıyor" diye konuştu.

KÜÇÜKLERE DİKKAT
Ligde küçük takımlara karşı dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Gomez, "Çünkü bu tip maçlarda herkes sizi favori gösteriyor. Bu da konsantrasyon kaybına neden oluyor. Yüksek konsantrasyonu her zaman üst düzeyde tutmalıyız" dedi.

ÇOK DAHA KÖTÜ HAKEMLER GÖRDÜM
Gomez Türkiye'de hakemlerin kötü olduğuna inanmadığını söyleyerek, "İnanın ben buradaki hakemlerden çok daha kötü hakemleri gördüm" dedi. Beşiktaş'ta mutsuz bir günü olmadığını ifade eden Alman yıldız, "Ben Şenol Güneş ile kurduğum iletişimde mümkün olduğunca kısa sürede form tutabilmek için elimden gelen i yaptım. Biz rakiplerimizden daha çok pozisyon üretiyoruz" diye konuştu.