Var mı Fener'e yan bakan

Fransız rakibi karşısında özellikle ilk yarıda çok iyi bir futbol sergileyen Fenerbahçe; Diego, Sow ve Fernandao ile 3-0'ı buldu. Marsilya'nın golü ise Thauvin'den geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2015 Güncelleme 23 Temmuz 2015, 00:34
Var mı Fener’e yan bakan

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Shakhtar Donetsk önünde vereceği kritik sınav öncesi son hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, Marsilya'yı 3-1 yendi. Afyon Cup'ta önceki gün Olympiakos'u 3-2 mağlup eden Kanarya dün de Fransız rakibi devirerek Pereira yönetiminde 8. hazırlık maçında 7. galibiyetini aldı. 5. dakikada Fenerbahçe'nin sağ taraftan kazandığı korner atışını Diego kullandı. Marsilya ceza sahası içinde yapılan ortada Abdoulaye Ba'nın kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı. 15. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Marsilya ceza yayı önünde kazanılan serbest vuruşu Diego kullandı. Brezilyalı yıldızın şık vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0. 35. dakikada Sarı- Lacivertliler, Sow'un golüyle farkı 2'ye çıkardı. Caner Erkin'in sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada Senegalli yıldızın kafa vuruşunda top ikinci kez Marsilya filelerine gitti: 2-0.

FERNANDAO YİNE GOLCÜLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ
İLK yarı bu skora sona erdi... 46. dakikada Marsilya'lı Sarr'ın havadan gönderdiği topla Fenerbahçe ceza sahası içinde buluşan Batshuayi'nin kafa vuruşunda top kaleci Fabiano'da kaldı. 60. dakikada Fenerbahçe, Fernandao ile farkı 3'e yükseltti. Sow'un pasıyla Marsilya ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Fernandao, düzgün vuruşla skoru 3-0 yaptı. 68. dakikada gelişen Thauvin'in çok sert vuruşunda top filelere gitti: 3-1. Karşılaşma da bu skorla sona erdi.