Orman'dan gizli operasyon

Daha önce yeni sezonda 1 ya da 2 oyuncu alacaklarını söyleyen Fikret Orman fikir değiştirdi. Beşiktaş Başkanı başta Cech olmak üzere 3 dünya yıldızı için düğmeye bastı. Listede 3 Türk oyuncu da bulunuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2015 Güncelleme 29 Mart 2015, 23:01
Orman’dan gizli operasyon

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş başkanı fikret orman kapalı kapılar ardında yeni sezonda yapılacak transferler için düğmeye bastı. daha önce gelecek sezon 1 ya da 2 oyuncu alacaklarını söyleyen Fikret Orman'ın Bilic'le yaptığı özel görüşme sonrasında başta Çek kaleci Cech olmak üzere 3 isim yapmış yabancı üzerinde durduğu ortaya çıktı. Yeni stada marka değeri olan oyuncularla çıkmak isteyen Fikret Orman'ın aşırı borca rağmen belirlenen transfer bütçesini iki katına çıkarabileceği öne sürüldü. Yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları ve Metin Albayrak'la sık sık görüşen Başkan Fikret Orman'ın şampiyon olmaları durumunda bile kadroya çok önemli takviyeler yapacağı konuşuluyor. Yeni sezonda ayrıca kendini kanıtlamış 3 Türk oyuncunun da transfer listesinde olduğu belirlendi.


DEMBA BA'YA İYİ BİR PARTNER ARANIYOR

Kaleyi Cech ile güçlendirmek isteyen Orman'ın Demba Ba'nın alternatifi olacak yabancı bir golcü üzerinde durduğu öğrenildi. Golcü dışında iyi bir sağ bek arayışlarının sürdüğü, orta sahaya ise her iki kanadı da kullanabilecek bir oyuncu arandığı belirtildi. M.Pektemek, Oğuzhan, Ersan ve Franco'nun da performansından hoşnut olunmadığı saptandı.

YENİ STADA YENİ STARLAR

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yeni yapılan stada yeni 3 yabancı yıldızla çıkmak için projeler yaptığı ortaya çıktı.