Bilic'ten büyük risk

Hırvat hoca sakatlığının büyüme riskini göz önüne alarak bugünC enk'e şans tanıyacak. Demba Ba ise tam iyileşmese bile Konyaspor maçında oynatılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2014 Güncelleme 21 Aralık 2014, 00:37
Bilic’ten büyük risk

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta bugün oynanacak Akhisar maçı öncesi Teknik Direktör Bilic radikal bir karar aldı. Daha önce Sosa ve Cenk Gönen'i sakatlıkları tam geçmemesine rağmen zorunluluktan oynatan Hırvat hoca, Akhisar maçında da tam olarak iyileşmeyen Cenk Tosun'a ilk 11'de şans tanıyacak. Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in yokluğunda Cenk'i oynatma kararı alan Bilic böylece büyük bir riske girmiş oldu. Kulüp doktoru oynatıldığı takdirde Cenk Tosun'un sakatlığının büyüme ihtimali olduğunu söylemesine rağmen Bilic Akhisar karşısında Cenk'e şans tanıyacak. Kasığında 1. derecede yırtık olan ve tedavi süreci henüz tamamlanmayan golcü futbolcu bugünkü maça ilk 11'de başlayacak. Siyah-Beyazlı oyuncunun maça iğne yapılarak çıkacağı gelen bilgiler arasında.

BİLİC DOKTORLARDAN SÜREKLİ BİLGİ ALIYOR
Bu arada Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce en erken Galatasaray maçında sahalara döneceği söylenen Demba Ba'nın sağ ayak 2. parmağında kırığın hızla iyileştiği ve Konyaspor maçında takımındaki yerini alacağı ortaya çıktı. Bilic'in sürekli kulüp doktorlarıyla sakat futbolcuların durumunu masaya yatırdığı ve günde en az 2 kez sakatlar hakkında kapsamlı bilgi aldığı öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ, AKHİSAR ÖNÜNE 6'DA 6 YAPMAK İÇİN ÇIKIYOR
Süper Lig'de son 2 haftadır liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş bugün Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Kayseri Erciyes ve Fenerbahçe yenilgilerinin ardından son 5 maçı galip bitiren Kartal 6'da 6 yaparak liderliği sürdürmeyi hedefliyor.

KAZANMAK ŞART
Beşiktaş'ta bugün Sivok, Mustafa Demba Ba, Cenk Gönen ve Motta forma giyemeyecek. Akhisar'da ise sakat olan Ahmet Cebe bugün yok. Beşiktaş maçtan 3 puanla ayrıldığı takdirde liderliğini sürdürecek.