B'rezil'ya olduk

58 yıl sonra İstanbul'da karşılaştığımız Brezilya ilk yarıda Neymar, Semih (k.k) ve Willian'ın golleriyle 3-0'ı buldu... İkinci yarıda Neymar bir gol daha atarak perdeyi kapattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2014 Güncelleme 13 Kasım 2014, 00:37
B’rezil’ya olduk

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de dağıldık!.. Euro 2016 elemelerinde çok kötü sonuçlar alan Milli Takımımız, Şükrü Saracoğlu'nda oynadığı özel maçta Brezilya'ya 4-0 mağlup olduk. Böylece pazar günkü Kazakistan maçı öncesinde moraller iyice bozuldu... Kadıköy'de çok coşkulu bir taraftar grubu önünde oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında Brezilya öne geçti. Fernandinho'nun savunmamızın arkasına attığı derinlemesine pasla ceza sahasında topla buluşan Neymar'ın vuruşunda Volkan'ın sağından top filelere gitti: 0-1. 24. dakikada Danilo'nun sağ kanattan ortaladığı topa ceza sahası içerisinde Semih Kaya'nın ters vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-2.

İLK YARIDA İKİ KEZ GOLE YAKLAŞTIK AMA OLMADI
Arda'nın 30. dakikada ceza sahası dışından şutunu Diego Alves kornere çeldi. 33. dakikada Mevlüt'ün kafası az farkla dışarı çıktı. 44. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Neymar'ın pasıyla topla buluşan Willian'ın plase vuruşunda top ağlara gitti: 0-3. 60. dakikada birkez daha Neymar sahne aldı ve skoru belirledi: 0-4.

TARİHE GEÇEN YENİLGİ
Brezilya önünde aldığımız skor tarihe geçti... Çünkü Fatih Terim yönetiminde Milli Takımımız ilk kez sahadan 4 farklı bir yenilgiyle ayrıldı. Ay-Yıldızlılar son 15 yılda İsrail, Fransa ve Çek Cumhuriyeti önünde de 4-0'lık mağlubiyet yaşamıştı. Öte yandan Brezilya daha önce Milli Takımımız'a karşı tüm galibiyetlerini tek farklı skorlarla almıştı. Fakat Sambacılar dün bize 4 farklı bir yenilgi yaşattı.