5 pas yapamadılar

Gökhan Gönül oyunun genelinde hakim olan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Tecrübeli star, "Trabzon 5 pas üst üste yapamadı. Galibiyeti kaçırdık" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2014 Güncelleme 15 Eylül 2014, 00:44
5 pas yapamadılar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül,Trabzonspor karşısında oyunun hakiminin kendileri olduğunu söyledi. Sarı-Lacivertli oyuncu, "Bu kadar kötü bir zeminle daha önce hiç karşılaşmadık. Futbolda zemin çok önemli. Toprak çok kuruydu. Topa sahip olma anlamında her futbolcu sıkıntı yaşadı" dedi. Trabzonspor'un üst üste 5 pas yapamadığına dikkat çeken Gökhan Gönül, "Karşımızda tamamen geriye yaslanmış bir Trabzonspor vardı. Yine de deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Karşılaşmanın tansiyonu oldukça düşüktü. Uzun süredir bu statta sıkıntı oluyordu. Bu kez olmadı. Genel olarak futbolcular fair-play anlayışı içersindeydi. u da sevindirici. Umarım bundan sonra her zaman böyle olur. Futbol dostluktur" ifadesini kullandı.

İŞTE ÖZLENEN TABLO!
Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması dün son yıllardan farklı olarak dostluk içinde geçti. 2 takım gerginlikten uzak kalarken tribünlerde büyük taşkınlık yaşanmadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Gökhan Gönül, Trabzonsporlu futbolcularla tokalaştı ve birbirlerini kutladı. Bu özlenen tabloydu.