Ve Tuchel geliyor!

Görüştüğü hocalardan olumsuz yanıt alan Cimbom, taraftarın da çok istediği Thomas Tuchel'i İstanbul'a çağırdı... Yaklaşık 4 gündür G.Saray'ın maç kasetlerini izleyen Tuchel'i en çok Şampiyonlar Ligi cezbetti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2014 Güncelleme 22 Haziran 2014, 01:21
Ve Tuchel geliyor!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktör konusunda sona çok yaklaştı... Görüştüğü hocalardan olumsuz yanıt alan Sarı-Kırmızılılar 4 gündür Thomas Tuchel ile yürüttüğü görüşmelerde büyük yol kat etti... Mainz'den ayrılmasına rağmen 2015 yılına kadar başka bir takıma gittiği taktirde küçük de olsa tazminat ödemesi gereken Tuchel'in yıllık 2.5 milyon Euro ücrete "tamam" dediği ve tazminat sorununu kendisinin halledeceği ifade edildi. Hilton Oteli'nde 2 gün önce ön protokol imzalayan Tuchel'in bu sorunu çözmesinin ardından resmi imza için bir sorun kalmadı... Yaklaşık 4 gündür Galatasaray'ın maç kasetlerini izleyen Tuchel'in Galatasaray'ı tercih etmesindeki en büyük nedenin Şampiyonlar Ligi olduğu öğrenildi. Taraftarın da gelmesini istediği Alman hocayı İstanbul'a davet eden Galatasaray, salı veya çarşamba günü resmi imzayı attırmak istiyor.

HEM EKONOMİK HEM DİNAMİK
Bülent Tulun'un Thomas Tuchel ile yaptığı görüşmede Galatasaray'ın mali durumunu masaya yatırdığı ve Alman hocanın da çok astronomik transferlere karşı çıktığı ifade edildi. Hem ekonomik hem de savaşan bir takım yaratma sözü veren Thomas Tuchel'in "Galatasaray zaten Avrupa'nın sayılı takımları arasında. Kadro olarak da önemli oyunculara sahip. Bazı takviyelerle daha da iyi duruma gelecek" dediği öğrenildi.

KESER VE TULUN FLORYA'YA

41 yaşındaki teknik adamın kendisine Alman bir yardımcı antrenör ve bir kondisyoner getireceği yerli bir antrenörün de Tuchel'e yardımcı olacağı belirlendi. Erdal Keser ve Bülent Tulun'un da Florya'da yeni yapılanmada önemli rol alacağı ifade edildi.

HAMİT TAKIMDA KALSIN
Galatasaray'ın her konuda anlaştığı Thomas Tuchel, "Hamit kalsın... Orta sahaya savaşçı bir oyuncu, forvete takviye lazım. 4-2-3-1 oynatırım" dedi.

SAVAŞAN BİR ORTA SAHA... SALDIRAN BİR ASLAN
1) Galatasaray'ın maç kasetlerini izleyen Thomas Tuchel, Almanya'dan çok yakın tanıdığı Hamit Altıntop'un takımda kalmasını istedi...
2) Saldıran bir takım istediğini belirten Tuchel, orta sahaya savaşan bir oyuncu transferi gerektiğini söyledi. İsim resmi imzadan sonra netleşecek.

FORVETE TEK TAKVİYE... TAKTİĞİM İSE 4-2-3-1
3) Burak'ın çok iyi bir forvet olduğunu belirten Alman teknik adam "Ancak bir tane daha üst düzey bir forvet gerekiyor" ifadelerini kullandı.
4) Yönettiği takımları 4-2- 3-1 taktiğiyle oynatan Tuchel, bu plana sadık kalarak takımı kuracağını ancak zaman zaman değişiklikler olabileceğini söyledi.

Maçları çevirmesi ile tanınıyor
Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Thomas Tuchel'in en büyük özelliği geriye düştüğü maçları çevirmesi... "Taktik dehası" olarak gösterilen Alman çalıştırıcı Mainz'i çalıştırırken 3-0'dan 4-3 gibi bir çok maçı çevirdi.

ÜSTEL:3 yıllık protokol yapıldı
TAKVİM 2 gün önce Tuchel ile 3 yıllık protokol yapıldığını yazmıştı. Galatasaray'ın eski yöneticisi Aziz Üstel de TAKVİM'in haberini doğruladı ve "Tuchel ile 3 yıllık protokol yapıldı" diye tweet attı.

HABERiN doğru adresi TAKViM
19 Haziran Perşembe günü "Tuchel Bombası" başlığıyla G.Saray'ın Alman hoca ile el sıkıştığını duyurmuştuk. 20 Haziran Cuma günü de "Hilton Oteli'nde 3 yıllık protokol" başlığıyla G.Saray'ın Alman hoca ile ön protokol imzaladığını yazmıştık...

FARK ATTIK!
Dün de Aysal'a verilen Tuchel hakkındaki sosyal medya raporunu yayınlamıştık. TAKVİM tüm gelişmeleri an be an okuyucularına aktararak rakiplerine yine fark attı.