Burak Yılmaz realitesi

Burak, dün 2 kez ağları sarsarak son 11 resmi maçında 13 gol attı ve sürekli kıyaslandığı Real Madrid'in yıldız oyuncusu Ronaldo'ya adeta nazire yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2013 Güncelleme 31 Mart 2013, 00:00
Burak Yılmaz realitesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın gol makinesi Burak Yılmaz'ı tutulmuyor.. Galatasaray dün akşam attığı 2 müthiş golle takımına 3 puanı getiren Burak Yılmaz, kendi rekorunu geliştirmeye devam ediyor. 18 golle gol kralığında yalnız kalan Burak Yılmaz, Şubat ayından beri çıktığı 11 resmi maçta attığı 13 golle sürekli kıyaslandığı Cristiano Ronalda'ya adeta nazire yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde Ronaldo ile gol krallığında yarışan Burak Yılmaz, attığı bu gollerle çarşamba günkü Real Madrid maçı öncesi Ronaldo'ya gözdağı verdi. Galatasaray formasıyla bu sezon 31 maçta 26 gol atan Burak Yılmaz, 0.83'ün gol ortalamasıyla da kariyerinin zirvesine ulaştı.

DiLMEN: MESSİ, RONALDO VE BURAK
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Burak Yılmaz'ın performansını değerlendirdi: "Burak, Ibrahimovic'i gol istikrarı olarak geçti. Şu anda Dünya'da üç tane oyuncu kaldı. Messi, Ronaldo ve Burak. Trabzonspor'dan beri sabah-akşam gol atıyor. Depar atıyor, koşu yapıyor. İnşallah yılmaz, yılmayacak gibi de duruyor. Olağanüstü çalışıyor. Burak'ın maçlar arasında hiç konsantrasyon kaybı da yok. Allah nazardan saklasın."

JUNİOR DROGBA'YA İLGİ BÜYÜK!
Manavgat'da kamp yapan Chelsea'nin alt yapısında tanıdık bir isim dikkat çekti. Drogba'nın oğlu Isaac'a idmanda ilgi büyüktü. Drogba'nın bugün Manavgat'a gelmesi ve oğlunun saat 15.00'de turnuva maçını izlemesi bekleniyor.

@ismailcan_ytm Şereftir seni sevmez seninle ağlayaıp gülmek G.SARAY sevgisi sürecek sonsuza dek
@zikogencer G.Saray ligde şampiyonluğa koşuyor. Şimdi sıra Real'de. Bekle bizi İspanya!
@zlemGne44630889 Bu takımı ayakta alkışlayın.. Bekle bizi Madrid GELİ- YO-RUZ !
@MaviiiEmre Kalplerde yıldız gönüllerde Ay şampiyonsun Galatasaray