Son bomba Arjen Robben

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve GS Store'dan müthiş bir gelir elde eden Sarı-Kırmızılı yönetim yeni sezonun planlamasına başladı... Bild Gazetesi, Hollandalı süper yıldızın transferi için "Ünal Aysal kafasına koyduğu işi anında gerçekleştirmesiyle biliniyor" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2013 Güncelleme 23 Mart 2013, 01:32
Son bomba Arjen Robben

İÇİNDEKİLER

Ünal Aysal'ın başkanlık, Fatih Terim'in de teknik adamlık koltuğuna oturmasının ardından saha içi ve dışında müthiş bir ivme kazanan Galatasaray durmak bilmiyor...

MÜTHİŞ BİR İSİM DAHA
Devre arasında Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi iki süper yıldızı kadrosuna katarak tüm dünyada ses getiren Sarı- Kırmızılılar yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve GS Store'dan müthiş bir gelir elde eden Cimbom'un hedefinde müthiş bir isim var.

AYSAL'A GENİŞ YER AYRILDI
Almanya'nın en ciddi yayın organlarından Bild'e göre Galatasaray, Bayern Münih ve Hollanda Milli Takımı'nın süper starı Arjen Robben'le ilgileniyor. Bild'e göre Sarı-Kırmızılılar henüz resmi teklif yapmadı fakat transferde çok iddialı. Başkan Ünal Aysal'a haberinde geniş yer ayıran ve "Galatasaray'ın yükselişini kimse durduramayacak" açıklamasını hatırlatan Bild, "Başkan Aysal kafasına koyduğu işi anında gerçekleştirmesiyle biliniyor" yorumunda bulundu. 2009'da 25 milyon Euro karşılığında R.Madrid'den B.Münih'e transfer olan 29 yaşındaki Robben hücumun iki kanadında oynuyor.

BU SEZON DÜŞÜŞE GEÇTİ
Alman kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi olan Hollandalı yıldızın bonservisinin 15 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Robben 11 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

BÜYÜK MÜJDEYİ KAİSER VERDİ!
Bayern Münih Onursal Başkanı Franz Beckenbauer, Alman basınına Galatasaray'ı Arjen Robben transferi konusunda umutlandıracak açıklamalar yaptı. Kaiser lakaplı efsane, yeni sezonda takımın başına geçecek olan Pep Guardiola için, "Eğer takımı Barcelona gibi oynatacaksa Robben ve Ribery'nin satılması gerekiyor. Çünkü bu sistemde ikisinden de yararlanamayız" ifadesini kullandı.

TRANSFERİ SNEİJDER BİTİRECEK
Arjen Robben'i Galatasaray'a gelmesi Hollanda Milli Takımı'ndaki kaptanı Wesley Sneijder'in ikna edeceği belirtiliyor. Sneijder'in Robben'le sık sık Sarı-Kırmızılı takımla ilgili konuştuğu ifade ediliyor.

B.MÜNİH'TE 110 MAÇTA 61 GOL ATTI
Kariyerinin en başarılı dönemini B.Münih'te geçiren 29 yaşındaki Robben, çıktığı 110 maçta 61 gol 39 asistlik performans sergiledi.

İŞTE BİLD HABERİ BÖYLE DUYURDU
Almanya'nın en ciddi yayın organlarından Bild, gündeme bomba gibi düşen haberi önceki gece internet sitesinden duyurdu. İstihbaratın, B.Münih yönetiminden alındığı da öne sürüldü.