Derin zirve

G.Saray kulislerinde başkanlık için nabız yokladığı konuşulan Öztürk, genel kurul üzerinde büyük ağırlığı olan İnan Kıraç'la bir araya geldi... İkilinin gazetecilere görüntü vermemek için büyük çaba harcaması birçok iddiayı da gündeme getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2012 Güncelleme 29 Kasım 2012, 02:19
Derin zirve

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da sular bir türlü durulmuyor... Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün Başkan Ünal Aysal ile arasının bozulduğu ve Mayıs 2014'teki seçim için hazırlık yaptığı iddiaları bir süre önce gündeme bomba gibi düşmüştü.

ARAÇLAR BAŞKA KAPIDAN ÇIKTI
Bu iddialar hem Aysal hem de Öztürk cephesinden ısrarla yalanlansa da dün yapılan bir görüşme gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray kulislerinde de yüksek sesle başkanlık çalışması yaptığı konuşulan Adnan Öztürk, Genel Kurul üzerinde büyük bir ağırlığı olan Galatasaray Vakfı Başkanı İnan Kıraç'ı Levent'teki ofisinde ağırladı. Saat 14.10'da başlayan bu zirve yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. İkilinin gazetecilere görüntü vermemesi için büyük bir uğraş vermesi ve araçların otopark tarafından çıkarılması, "Başkan Aysal'ın bu görüşmeden haberi yok" iddialarını da gündeme getirdi.

ÇOK BÜYÜK YANKI UYANDIRACAK

Levent'teki zirvede seçim çalışmalarının yoksa başka bir konunun mu görüşüldüğü ise gizemini koruyor. Fakat Öztürk'ün böylesine hassas bir dönemde İnan Kıraç'la gerçekleştirdiği bu görüşmenin Galatasaray kulislerinde büyük yankı uyandırması bekleniyor.

SAVAŞ ÇORLU