Bu takımda hayat var

Ay-Yıldızlılar, Avusturya kampının en iyi maçını çıkardı ve üç gün önce Hollanda'yı deplasmanda yenen Bulgaristan'ı mağlup etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2012 Güncelleme 30 Mayıs 2012, 02:39
Bu takımda hayat var

İÇİNDEKİLER

Milli Takım'dan güzel prova... Çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Ay-Yıldızlılar, 3. hazırlık maçında Bulgaristan'ı 2-0 yendi. 3 gün önce güçlü Hollanda'yı deplasmanda mağlup etme başarısı gösteren Bulgarlar önünde çok etkili olan Ay-Yıldızlılar gelecek için çok olumlu sinyaller verdi.

ÖMER FIRSATÇILIĞINI GÖSTERDİ
Milliler'in 21. dakikada geliştirdiği atakta Sercan, çalımlarla Bulgaristan ceza alanına sol kanattan girdi. Çizgiden topu arka direğe gönderen Sercan'ın pasına kimse hareketlenmeyince, Zanev topu kornere attı. 22. dakikada Nuri'nin kullandığı köşe atışında geriden gelerek altıpas içinde topa dokunan Ömer, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

NURİ DİREĞİ GEÇEMEDİ
45. dakikada Tunay'ın sol kanattan penaltı noktasına gönderdiği topa Sercan vurdu ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti. Böylece karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Türkiye'nin üstünlüğüyle sona erdi. 66. dakikada Arda'nın pasıyla topla buluşan Nuri'nin plase vuruşunda kaleci Kolev'i de geçen meşin yuvarlak üstten oyun alanına döndü.

DÖRDÜNCÜ RAKİBİMİZ PORTEKİZ
85. dakikada Burak mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Yıldız futbolcu 90. dakikada bulduğu şansı ise değerlendirdi ve maçın skorunu belirledi. Milliler 4. hazırlık maçında cumartesi günü Cristiano Ronaldo'lu Portekiz ile karşılaşacak.

KRAL DURMUYOR ATMAYA DEVAM EDİYOR!
Süper Lig'i Gol Kralı olarak tamamlayan Trabzonsporlu Burak Yılmaz, milli takım kampında da gollerine devam ediyor. Milli futbolcumuz, Avusturya kampında Finlandiya'ya iki gol attıktan sonra dün de Bulgarlar'ı boş geçmedi.

EN İYİSİNİ İSTİYOR
Yıldız futbolcu, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Milli Takım'da gol atmak başka bir duygu. Ülkem için en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi.

İSMAİL' DE ŞOK SAKATLIK
Milli Takımımız dün İsmail Köybaşı'nın şok sakatlığıyla sarsıldı. İlk yarıda bir pozisyon sonrası yerde kalan genç yıldızın diz yan bağları koptu.

EN AZ 6 AY YOK!
İsmail' in sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı açıklandı.