Polat'la kader birliği yaptık

G.Saray Sportif Direktörü, "Evet bizim Adnan Polat'la aramızda bir ilişki var. Ama bu birbirine inanmış iki insanın ilişkisi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2010 Güncelleme 29 Ekim 2010, 04:54
Polat’la kader birliği yaptık

İÇİNDEKİLER

Son günlerin en çok eleştirilen ismi Adnan Sezgin, GS TV'de gündem yaratacak açıklamalar yaptı. G.Saray Sportif Direktörü, "Evet bizim Adnan Polat'la aramızda bir ilişki var. Biz onunla kader birliği yaptık. Birbirine inanmış iki insan ilişkisinin dışında hiçbir ilişki yok. Adnan Polat'la biz ailece görüşüyoruz. Bu yıl biz hiç Alman menajer ile çalışmadık. İkincisi eşimin şirketi olduğu söyleniyor. Ben size noterden yetki belgesi vereyim. Bütün mal varlığımı araştırsınlar, eğer bir haksız kazanç çıkarsa mesleği bırakırım" dedi.
FRANK RIJKAARD'A ÇOK ÜZÜLDÜM
Rijkaard'ın gidişine çok üzüldüğünü belirten Sezgin, "Bugüne kadar konuşmamam gerçekten büyük hataydı. Belki de konuşmalıydım. Bu sene yapılmış hiçbir transfer Rijkaard'tan habersiz yapılmadı. Teknik heyet ile mutlaka görüş alışverişi yapılır. Bir liste hazırlanır. Bizden 10 numara istedi... Birinci sırada Japon futbolcu Honda vardı. Bonservisi 10 milyon Euro'ydu, alamadık. İkincisi ise Van der Vaart'tı. Üçüncüsü Misimoviç, dördüncüsü de Boşnak İbriçiç'ti" ifadelerini kullandı.

PARLADI
Adnan Sezgin, Rijkaard'ın başarısızlığında kendisinin de hatası olduğunu belirterek, "Ben herkesten fazla Galatasaraylıyım. Galatasaray yeniden yapılanma süreci içine girdi. Artık bizim kulüplerimiz futbolcu satabilmeli. Bir taraftan satacaksın, bir taraftan yetiştireceksiniz. Keita'yı 9.3 milyon Euro gibi bir bedele sattık, parayı da aldık" dedi. Sezgin, Hakan Ünsal'ın 'G.Saray'ı durduran adam' yazısına ise çok üzüldüğünü belirtti.