Fener gol gol gol

Sarı-Lacivertli ekipte Niang, Alex, Stoch ve Dia aynı anda 11'de yer alacak. Semih de kenarda hazır kıta bekliyor olacak. Fener golden başka bir şey düşünmüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2010 Güncelleme 25 Ekim 2010, 12:57
Fener gol gol gol

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 9. haftasında bugün ezeli rakibi Galatasaray'ı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek olan Fenerbahçe, hücum gücü yüksek bir kadro ile sahada yer alacak.

TAMAMEN İYİLEŞTİ
Sarı-Lacivertli ekipte santrfor olarak Niang görev yaparken hemen arkasında Alex olacak. Dia sağda, Stoch da solda görev yapacak. Hafta içinde sakatlığı ve rahatsızlığı nedeniyle cuma gününe kadar takımdan ayrı çalışan kaptan Alex'in tamamen iyileştiği ve teknik direktör Kocaman'a derbiye hazır olduğunu söyledi. Kocaman'ın hafta içinde Semih ile Alex arasında kararsız kaldığı ancak Alex'in bu sözlerinin ardından tercihini Brezilyalı yıldızdan yana kullandığı da gelen haberler arasında.

20 DAKİKA BUNALTACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın sahaya savunma ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenen Galatasaray'a karşı özellikle maçın ilk 20 dakikasında baskı kurup golü bulmayı hedeflediği ifade ediliyor.

TOPUZ&EMRE DESTEK VERECEK

Savunmanın hemen önünde forma giyecek olan M.Topuz ve özellikle Emre'nin de hücuma destek vereceği de hesap edilirse F.Bahçe'nin nasıl bir hücum gücüne sahip olduğu da ortaya çıkıyor.