Antalya kulak çekti

Alex'le öne geçen Kanarya; Yalçın, Necati ve Dijehoua'nın golleriyle 3-1 geriye düştü. Pes etmeyen Fener, Özer ve Güiza'yla skoru 3-3'e getirdi. Fakat Sarı-Lacivertliler, 88'de Dijehoua'ya engel olamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2010 Güncelleme 19 Ocak 2010, 11:20
Antalya kulak çekti

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'nda A Grubu'nda ilk iki sırada yer almayı daha önce garantileyen Fenerbahçe, son maçında Antalyaspor'a deplasmanda 4-3 berabere yenildi. Karşılaşmaya ideale yakın bir kadroyla çıkan Sarı- Lacivertliler 18. dakikada kaptan Alex'le öne geçti. Brezilyalı yıldız, Dos Santos'un soldan indirdiği topa dokunarak skoru 1-0 yaptı. Fakat Fenerbahçe'nin gol sevinci sadece 5 dakika sürdü. Antalyaspor'un kazandığı frikikte Yalçın çok iyi yükselerek topu kafayla filelere yolladı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

ANTALYASPOR- FENERBAHÇE MAÇINDAN KARELER

Gökhan Ünal asistle başladı
Fenerbahçe ikinci yarıya Alex-Özer değişikliği ile başlarken, Antalya 51'de Necati'nin golüyle öne geçti. İyice morallenen Kırmızı-Beyazlılar, 65'de Dijehoua ile farkı ikiye çıkardı: 3-1. Baskısını artıran Fener, 73'de Özer'in güzel vuruşuyla umutlandı: 3-2. İlk kez Sarı-Lacivertli formayı giyen Gökhan Ünal'ın 80. dakikadaki asistinde Güiza maça beraberliği getirdi: 3-3. Fakat bitime 2 dakika kala Dijehoua skoru belirledi: 4-3.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

EN ÇOK PARAYI ONLAR KAZANIYOR

DÜNYANIN EN SEKSİ SPORCULARI

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN FOS TRANSFERLERİ