Uygun&Şükür bombası

Milli Takım'ın başına Sivas'tan ayrılan Bülent Uygun ile Hakan Şükür ikilisi düşünülüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2009 Güncelleme 11 Ekim 2009, 02:41

İÇİNDEKİLER

2010 Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden A Milli Takım'da köklü değişiklikler yaşanacak... Fatih Terim'in, bırakacağını açıkladığı Milli Takım teknik direktörlüğü için federasyon yetkililerinin, bir süre önce Türk futbolunun iki önemli ismiyle temas kurduğu öğrenildi.

Hakan şükür idari menajer
Federasyon Yöneticisi Levent Kızıl'ın, Sivas'tan ayrılan genç hoca Bülent Uygun ve Türk futbolunun efsane ismi Hakan Şükür ikilisi ile bir görüşme yaptığı belirlendi. Bülent Uygun'un teknik direktörlüğe getirileceği, Hakan Şükür'ün ise idari menajer olacağı öğrenildi.

Nihat yine kötüydü!
Uzun süredir formsuz olan Nihat Kahveci, Belçika karşısında da vasattı... İlk onbirde sahaya çıkan Nihat bir kez yakaladığı pozisyonda golü yapamadı.

Emre'ye küfür ortalığı gerdi
Belçika-Türkiye maçında cezalı olan Emre Belözoğlu ve Arda Turan'la sakat olan Sercan Yıldırım dünkü karşılaşmayı tribünden izledi. Bu arada Emre'nin oturduğu yere yakın bir yerden bazı kendini bilmez taraftarlar yıldız oyuncuya küfür etti. Bu olay karşısında Emre güçbela sakinleştirilirken küfür eden taraftarlar tribünden uzaklaştırıldı.