CHP mevlit okuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2013 Güncelleme 11 Kasım 2013, 00:00
CHP mevlit okuttu

İÇİNDEKİLER

Atatürk'ün ölümünün 75. yılı dolayısıyla CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, mevlit okuttu. Eminönü Yeni Camii'de öğle namazının kılınmasının ardından düzenlenen mevlit programına, CHP grup başkanvekilleri Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile partililer katıldı.

İNCE' DEN ÖVGÜ
Mevlitte CHP'li kadınlar da yer aldı. Mevlit okunmasının ardından Muharrem İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Bu ülkede bayrağımız gönderde ise camilerimiz açıksa, camilerde ezanlar okunuyorsa bunu Atatürk'e borçluyuz. İhsan Özkes arkadaşımız hem başarılı bir milletvekili hem de aydın bir din adamı. Arkadaşımızın bunu düşünmüş olması, çok hoş gerçekten. Biz de grup başkanvekillerimizle milletvekillerimizle birlikte geldik, öğle namazını kıldık, ardından mevlidi dinledik."

ANILMASINI SAĞLADIK
CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes de "Bu mevlidi düzenleyerek Atatürk'ün anılmasını sağlamış olduk. Mevlit okutarak O'nun ruhunu, silah arkadaşlarının ruhlarını ve tüm şehitlerimizin ruhunu şad etmek istedik" diye konuştu.