Serhat Teoman ve Leyla Feray soluğu Çeşme'de aldı!

Oyuncu çift Serhat Teoman ile Leyla Feray, Çeşme tatilinde görüntülendi. Teoman, yatın arka kısmında kurulan masada neredeyse akşama kadar erkek erkeğe sohbet ederken, Feray denizin keyfini çıkardı. İşte sizler için derlediğimiz 16 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2023 Güncelleme 16 Temmuz 2023, 06:59
Serhat Teoman ve Leyla Feray soluğu Çeşme’de aldı!

İÇİNDEKİLER

Oyuncu çift Serhat Teoman ile Leyla Feray, Çeşme tatilinde görüntülendi.



Ovacık'taki bir mekana gelen çift, öğle saatlerinde zodyakla açıkta bulunan yata giderek arkadaşlarıyla buluştu.



Teoman, yatın arka kısmında kurulan masada neredeyse akşama kadar erkek erkeğe sohbet ederken, Feray da denize girip keyfini çıkardı.



Köpeğiyle beraber denizde eğlenen güzel oyuncu, bir süre yüzdükten sonra yata çıkarak kurulandı. (Ercan Akgün)

DENİZ KUM GÜNEŞ



Türkan Şoray'ın oyuncu kızı Yağmur Ünal, sevgilisi Mark Kohen ile tatil için soluğu Ege'de aldı. Yunan adalarını dolaşan sevgililer, özel anlarınıda sosyal medyadan paylaştı. Ünal, paylaşımlarına, "Deniz, kum, güneş ve aşk'' notunu düştü. Ünlü oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

KUSURSUZ GÜZELLİK


Giydiği her kıyafet söylediği her söz olay olan güzel oyuncu Nesrin Cevadzade, önceki gün tatil için Bodrum'a geldi. Havanın sıcak olmasından dolayı kendini denizin serin sularına bırakan başarılı oyuncu, kusursuz fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Cevadzade'nin denizden çıktığı an etrafına bakması da gözlerden kaçmadı.

TEKRAR GELECEĞİM


Yakın arkadaşı iş insanı Muhammed Gömük'ün doğum günü için Çeşme'ye gelen dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Dante Thomas, doğum gününde sahne aldıktan sonra, 10 gündür tatil Çeşme'de tatil yapıyordu. Tatilini bitiren ünlü şarkıcıya, Gömük eşlik etti. Havalimanında birlikte poz veren ikili, "10 gündür buradayım. Çok keyifli günler geçirdim. Muhammed ile yeni bir proje için yaz sonu tekrardan geleceğim'' dedi.

ÖZEL DAVET



Dünyaca ünlü otomobil markası Aston Martin, geçtiğimiz hafta birçok ülkeden en özel kullanıcıları için İtalya turu düzenledi. Türkiye'den cemiyet hayatının ünlü ismi Özcan Aydın ve eşi Aslı Aydın özel davetli olarak Aston Martin ekibi ile İtalya'da buluştu. Aydın çifti özel programda James Bond filminin çekildiği bölgeleri Aston Martin'in yeni araçlarıyla gezdi.

TİLBE COŞKUSU


Dillerinden düşmeyen şarkıların mimarı Yıldız Tilbe, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da hayranlarıyla buluştu. Biletleri günler öncesinde tükenen geceye "Delikanlım" şarkısıyla başlayan Yıldız Tilbe, sevenleriyle dillerden düşmeyen şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Tilbe'nin enerjik hali de tam not aldı.

DESTEK KONSERI



Türk müziğinin önde gelen sanatçılarının katılımı ile "Elvedasız Şarkılar Konseri – 4" önceki gün Bodrum Kalesi'nde düzenlendi. Geliri depremzede çocuklara bağışlanacak olan gecede Nükhet Duru, Fatih Erkoç, Gülyanaq Mammadova, Bora Gencer, İpek Açar, Murat Kekilli, Tayfun, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan ve Ozan Orhon gibi isimler sahne aldı.

SAGOPA'YA MİNİK HAYRAN


Rap müziğin önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer adı ile tanınan Yunus Özyavuz, önceki gece Kıbrıs'taki Chamada Club'da sahne aldı. Dillere dolanan birden çok şarkısını, Kıbrıs'da yaklaşık 3 bin sevenine seslendiren Özyavuz, sahneye çıktığı dakikadan itibaren, muhteşem bir konsere imza attı.

ÖZCAN DENİZ SEVGİSİ


Özcan Deniz, önceki akşam Bodrum'da müthiş bir konsere imza attı. Günler öncesinden tüm rezervasyonları tüketen Özcan Deniz hayranları, mekanı hınca hınç doldururken kapıdan dönen sevenleri ise gelecek haftaya rezervasyon yaptırdı.

RUBATO'DAN ARABESK GECESİ



Arabesk müziğin başarılı grubu Rubato, önceki akşam Bodrum Türkbükü'ndeki bir mekanda sahne aldı. Sahnesine sevenlerini selamlayarak çıkan Rubato, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere bir arabesk gecesi yaşattı. Sahneye çıktıklarında konuşmayı çok sevmediklerini söylerken "Sizden tek isteğimiz şarkılara eşlik etmeniz. Bizler için en büyük mutluluk kaynağı yaptığımız işin karşılık görmesidir" dedi.

MUHTEŞEM DÜET



Şarkıcı Murat Yaprak, yeni projesi için soluğu Kazakistan'da aldı. Türk ve Kazak kardeşliğini canlandırmak için, Kazakistan'ın en ünlü şarkıcı ve oyuncusu olan Anara Batyrkhan ile Türk birliği ve kardeşliği için stüdyoya girdi. Birlikte bir şarkıya düet yapacak olan ikili, stüdyodan ilk fotoğraflarını paylaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN