Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal Çeşme'de fena aşka geldi! İkili görüntülendiklerini fark edince...

Romantik anlar yaşayan ve öpücüklerle aşklarını sergileyen Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal çifti, görüntülendiklerini fark edince gözden kayboldu.  İşte sizler için derlediğimiz 1 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2023 Güncelleme 01 Temmuz 2023, 06:58
Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal Çeşme’de fena aşka geldi! İkili  görüntülendiklerini fark edince...

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster"in başarılı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal ve çocuklarıyla birlikte Kurban Bayramı'nı Çeşme'de geçirdi.

Bir beache giden oyuncu çift, arkadaşlarıyla beraber restoran kısmında vakit geçirdi. Daha fazla sıcağa dayanamayan ikili, günün sonuna doğru denize girdi.

Suyun soğuk olmasından dolayı yüzmeden önce bir süre sohbet eden ikili, daha sonra aşka gelip birbirlerine sarıldı. ( Ercan AKGÜN)



EĞLENCE ZAMANI
Nil Karaibrahimgil, önceki gün oğlu Aziz Arif Erener ile bir festivale katıldı. İstanbul'da gerçekleşen festivalde oğlunun eğlendiği anları telefonla çekerek anı ölümsüzleştiren Karaibrahimgil'in keyfi oldukça yerindeydi. Bayramı İstanbul'da geçirdiklerini ifade eden sanatçı, "Bayramı İstanbul'da yaşanır bana göre... Birçok tatil beldesinin aksine İstanbul'da olmak en iyisi" dedi. (Aydın HAMZA)

TÖVBE DİYECEK!
Arabesk dünyasının yükselen yıldızı Derya Bedavacı, yeni şarkısı 'Tövbe' ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Söz ve bestelerinin yanı sıra eşsiz yorumculuğu ile kendisine sağlam bir dinleyici kitlesi edinen Bedavacı, yeni şarkısıyla da müzikseverlerin beklentilerini karşılamış olacak. Bedavacı, yeni şarkısıyla da duygulara derinden dokunacak.

GELENEKÇİ ASLI!
Aslı Hünel önceki gün Kıbrıs'ta sahnedeydi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, eşi Savaş Yurtsever'in elini öperek, "Annem de babamın elini öperdi bayramlarda, biz de gelenektir, adettir, eşin eli öpülür" dedi.

REHBERLİK YAPIYOR!
Asuman Dabak ve Tuvana Türkay, Çeşme'de yorgunluk atıyor. Gündüzleri denize giren ünlü oyuncular, akşamları da Alaçatı sokaklarını keşfediyor. Dabak, buralara yabancı olan Tuvana Türkay'a bir nevi rehberlik yaptığını söyledi. (Ercan AKGÜN)



TORUN BİDEN ÇEŞME'DE
ABD Başkanı Joe Biden'in torunu Naomi Biden, dün İzmir Çeşme'de tatil yaparken görüntülendi. Özel ajanlar ve yakın korumaların güvenlik tedbirleri altında Dalyan'daki The Beach Of Momo'ya giden torun Biden, gün boyu sohbet edip telefonuyla ilgilendi. Kız arkadaşları serinlemek için denize girip ardından da güneşlenirken, Naomi Biden sadece soğuk içeceklerle serinlemeyi tercih etti. (Ercan AKGÜN)



MİLYONLUK OYUNCAK!
Başarılı iş insanı Acun Ilıcalı Çeşme'den sonra bayram için Bodrum'a geldi. Tatiline Bodrum'da devam Ilıcalı, önceki gün yeni sürat teknesiyle Yalıkavak'ta görüntülendi. Yaklaşık 1 milyon Euro olan yeni oyuncağı ile koy koy gezen Ilıcalı, hararetli telefon görüşmesi dikkatlerden kaçmadı. (Evren ABDULLAHOĞLU)



HAYRAN BIRAKTI!
Bodrum, pop müziğin süper starı Ajda Pekkan konseri ile bayrama damgasını vurdu. Konsere Türk ve Alman iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Modacı Burcu Sedef imzalı bir kostüm giyen Pekkan her zaman olduğu gibi sahne ışığı ve büyüleyici performansı ile izleyenlerini kendine hayran bıraktı.



RENKLİ SAHNE!
Zeynep Casalini Bodrum'da sahne aldı. Geniş repertuarı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Casalini, konser boyunca yerinde duramadı. Duja Bodrum'a gelen dinleyicileri yerinde oturtmayan sanatçı, renkli kıyafeti ile de adeta ruhunu sergiledi. Sarı renkli elbisesini kırmızı ayakkabısıyla kombinleyen şarkıcı, adeta şölen yaşattı.



DURMAK NEDİR BİLMİYOR!
Yaz boyunca yoğun bir tempo ile şehir şehir gezerek sahne alacak olan Buray, bayramın ikinci gününde Alanya'da sevenleriyle buluştu. Hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatan şarkıcı, muhteşem enerjisinin yanı sıra görsel şovlarla da coşturdu.



CIVATALARI GEVŞETİN
Özcan Deniz bayramda Kıbrıs'ta sahne aldı. Deniz, "Çok eğleneceksiniz... Gecenin sonunda hanımefendiler topuklu ayakkabıyla geldiğiniz için bin pişman olacaksınız" derken, erkekler için ise, "Cıvataları gevşetin, efendi durdunuz diye kimse ödül vermeyecek" dedi.



ÇOCUK DÜŞÜNMÜYOR!
Bengü, bayramın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi sorularını yanıtlayan Bengü, "Kıbrıs'tan herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi. "Aileniz daha da büyüyecek mi, 3. çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna güzel sanatçı, "Hayır, Allah isteyenlere versin. Bu şekilde hem işime hem de çocuklara rahatlıkla yetişebiliyorum" diye konuştu.



PEMBE ŞEKER
Funda Arar Kıbrıs'ta Lords Palace Hotel'de sahne aldı. Sahne önceki gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arar, "Bayram şekeri gibiyim bugün... Pembe rengi genelde kullanmıyorum ama bu elbiseyi giymeye karar verdim" dedi. Her zamanki gibi zarif gözüken şarkıcı, dinleyicilerden tam not aldı.



EN CANDAN KONSER!
Sibel Can, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Kıbrıs'ta muhteşem bir konsere imza attı. Ünlü şarkıcı, rezervasyonları günler öncesinden dolan mekanda misafirlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu. Can, "Benim için bayram, sahnede olduğum her an... Herkese iyi bayramlar diliyorum" diyerek misafirlerinden büyük alkış aldı


MÜDAVİMİ OLDU
Güzel oyuncu Pelin Karahan her yaz olduğu gibi bu yazda Bodrum'dan vazgeçmedi. Güzel oyuncuya eşi Bedri Güntay da eşlik etti. Yalıkavak'ta denize girmeyi tercih eden çift bol bol deniz keyfi yaptı. (Evren ABDULLAHOĞLU)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN