Berrak Tüzünataç’ın gözü dünya yıldızında! Pedro Pascal’ı radarına alan Tüzünataç yakışıklı oyuncunun paylaşımlarını...

Uzun süredir hayatında kimse olmayan Berrak Tüzünataç’ın gözü dünya yıldızında... Pedro Pascal’ı radarına alan Tüzünataç, yakışıklı oyuncunun Instagram’daki her paylaşımını beğeniyor ve yorum yapıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2023 Güncelleme 18 Haziran 2023, 07:01
Berrak Tüzünataç’ın gözü dünya yıldızında! Pedro Pascal’ı radarına alan Tüzünataç yakışıklı oyuncunun paylaşımlarını...

İÇİNDEKİLER

Bir dönem aşk hayatındaki hareketlilikle tanınan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, son dönemlerde yalnızlığıyla ön plana çıkıyor.

Yazın gelmesiyle birlikte tatil sezonunu açan ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ortalığı kasıp kavuran Tüzünataç, geçtiğimiz gün gittiği davette bir itirafta bulundu.

Aşk hayatında durgun bir dönem geçiren güzel oyuncu, hayranlık duyduğu Hollywood oyuncusunu açıkladı.

"PASCAL'A BAYILIYORUM"
Davette soruları yanıtlayan oyuncu "Hollywood'da kimle kamera karşısına geçmek isterdiniz?" sorusuna "Pedro Pascal... Oyunculuğuna bayılıyorum. Postlarının altına nazar boncuğu falan koyuyorum" yanıtını verdi.

Narcos, Game of Thrones ve The Last of Us gibi dizilerde oynayan ve dünyada geniş bir kitleye sahip olan Pascal'ı sıkı sıkı takip eden Berrak Tüzünataç, yakışıklı oyuncuyu Instagram'da takip ediyor, her gönderini beğeniyor ve neredeyse bütün paylaşımlarına yorum yapıyor.

Bunu gören sosyal medya takipçileri ise güzel oyuncuya, "Yürü be kim tutar seni", "Yakışır" ve "Elbet bir gün karşılık verir" gibi yorumlar yapıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN