Faruk Sabancı eski sevgilisi Dilay Korkmaz'ın iddialarına verdiği yanıt büyük takdir topladı

Faruk Sabancı için “Terkedilmenin acısını yaşıyor” diyen Dilay Korkmaz’a eski aşkından nezaket dersi... Sabancı, “Anlaşarak ayrıldık” diyerek, Korkmaz’ın iddialarını yok saydı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2023 Güncelleme 25 Nisan 2023, 06:57
Faruk Sabancı eski sevgilisi Dilay Korkmaz’ın iddialarına verdiği yanıt büyük takdir topladı

İÇİNDEKİLER

Dilay Korkmaz, sevgilisi Faruk Sabancı'nın maddi gücünü kullanmakla hatta ondan borç para istemekle suçlanmıştı.

İddiaya göre Sabancı da kullanıldığını düşünerek Dilay Korkmaz ile ilişkisini noktalamıştı.

"ÇİRKİN VE SEVİYESİZ"
Korkmaz, Sabancı'nın bu iddiaları terk edilmenin acısıyla uydurduğunu şu sözler ile iddia etmişti: "Terk edilmenin verdiği hırs ve açılmayan telefonların öfkesi ile düşmanca böyle şeyler yapmak son derece çirkin ve seviyesiz.

Sadece, bir erkeğin eski sevgilisine geri dönemeyeceğini anladığı noktada ne kadar çirkin ve ne kadar iftiracı olduğunu görmek hayal kırıcıydı."

'ANLAŞARAK AYRILDIK'
Dilay Korkmaz'ın bu sert sözleri sonrası gözlerin çevrildiği Faruk Sabancı ise önceki gün şarkıcı arkadaşı Feride Hilal Akın'la Etiler'de görüntülendi.

Soyetik DJ, Korkmaz'ın aksine son derece nazik bir şekilde ayrılıktan şöyle bahsetti: "Herkesin yolu açık olsun istiyorum. Buralara kadar gelmemesi gerekiyordu."

Faruk Sabancı'yı terk ettiğini dile getiren Dilay Korkmaz'ın aksine, Sabancı bu iddiaları gerçeği yansıtmadığını da şu sözlerle ifade etti: "Anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Aile ile de bir alakası yok."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN